Kääri kanan reisifileet pekoniin ja mausta suolalla ja pippurilla.
Aseta kanan reisifileet 1-vyöhykkeelle ja kypsennä 200 °C:ssa noin 15 minuuttia tai kunnes kana on kypsää ja kullanruskeaa.
Leikkaa salaattipäät pituussuunnassa kahtia. Sivele öljyllä, suolalla ja pippurilla.
Aseta salaattipalat puoli ylöspäin vyöhykkeelle 2 ja paahda 180 °C:ssa 5 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
Sekoita majoneesi, vesi, sitruunamehu, puristettu valkosipuli, anjovikset, parmesaaniraaste, Dijon-sinappi, suola ja mustapippuri tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella korkeassa kulhossa. Mausta halutessasi mausteilla ja laita sivuun.
Asettele salaatti lautasille ja paloittele kana. Lorauta päälle Caesar-kastiketta ja lisää päälle parmesaaniraastetta ja vastajauhettua mustapippuria.
Ingredients
Directions
Kääri kanan reisifileet pekoniin ja mausta suolalla ja pippurilla.
Aseta kanan reisifileet 1-vyöhykkeelle ja kypsennä 200 °C:ssa noin 15 minuuttia tai kunnes kana on kypsää ja kullanruskeaa.
Leikkaa salaattipäät pituussuunnassa kahtia. Sivele öljyllä, suolalla ja pippurilla.
Aseta salaattipalat puoli ylöspäin vyöhykkeelle 2 ja paahda 180 °C:ssa 5 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
Sekoita majoneesi, vesi, sitruunamehu, puristettu valkosipuli, anjovikset, parmesaaniraaste, Dijon-sinappi, suola ja mustapippuri tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella korkeassa kulhossa. Mausta halutessasi mausteilla ja laita sivuun.
Asettele salaatti lautasille ja paloittele kana. Lorauta päälle Caesar-kastiketta ja lisää päälle parmesaaniraastetta ja vastajauhettua mustapippuria.