Aseta liha huoneenlämpöön.
Leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi, puolita tomaatit.
Vatkaa munat, creme fraîche, kerma, valkosipuli ja mausteet. Sekoita joukkoon juusto ja vihannekset.
Kaada seos pieneen vuokaan ja painele kasvikset kiinni.
Aseta vuoka vyöhykkeelle 1 ja kypsennä 150 °C:ssa 20 minuuttia tai kunnes parsakaali on pehmeää.
Pyyhi paisti talouspaperilla. Sivele sulatetulla voilla ja mausta molemmin puolin. Käytä lihalämpömittaria parhaiden tulosten saamiseksi*.
Aseta paisti vyöhykkeelle 2 ja kypsennä 200 °C:ssa 6 minuuttia tai kunnes paisti saavuttaa halutun sisälämpötilan. Poista paistit korista ja anna niiden levätä vähintään 5 minuuttia ennen tarjoilua.
Puolikypsä: 60-65 °C
Keskikokoinen: 65-70 °C
Keskikypsennetty: 70 °C
Hyvin kypsä: 75 °C
** Parhaan lihatuloksen saavuttamiseksi suositellaan hieman paksumpaa lihapalaa, jotta liha ehtii saada kauniin pinnan kypsymättä liikaa.
Ingredients
Directions
Aseta liha huoneenlämpöön.
Leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi, puolita tomaatit.
Vatkaa munat, creme fraîche, kerma, valkosipuli ja mausteet. Sekoita joukkoon juusto ja vihannekset.
Kaada seos pieneen vuokaan ja painele kasvikset kiinni.
Aseta vuoka vyöhykkeelle 1 ja kypsennä 150 °C:ssa 20 minuuttia tai kunnes parsakaali on pehmeää.
Pyyhi paisti talouspaperilla. Sivele sulatetulla voilla ja mausta molemmin puolin. Käytä lihalämpömittaria parhaiden tulosten saamiseksi*.
Aseta paisti vyöhykkeelle 2 ja kypsennä 200 °C:ssa 6 minuuttia tai kunnes paisti saavuttaa halutun sisälämpötilan. Poista paistit korista ja anna niiden levätä vähintään 5 minuuttia ennen tarjoilua.
Puolikypsä: 60-65 °C
Keskikokoinen: 65-70 °C
Keskikypsennetty: 70 °C
Hyvin kypsä: 75 °C
** Parhaan lihatuloksen saavuttamiseksi suositellaan hieman paksumpaa lihapalaa, jotta liha ehtii saada kauniin pinnan kypsymättä liikaa.