Laita voi, sokeri ja ruskea sokeri suureen kulhoon. Vatkaa, kunnes seos on tasaista ja kermaista.
Lisää kananmunat, vaniljauute, suola, ruokohelpi ja jauhot. Sekoita, kunnes kuivat aineet ovat sekoittuneet voiseokseen. Jatka sekoittamista keskinopeudella, kunnes keksitaikina on paksua ja kermaista. Kun taikina on sekoitettu, sekoita suklaalastut ja pähkinät, kunnes ne ovat jakautuneet tasaisesti taikinaan.
Leikkaa leivinpaperista levy, joka juuri ja juuri peittää ison airfryerin korin pohjan.
Muotoile taikinasta ruokalusikalla palloja.
Aseta taikinapallot leivinpaperille niin, että jokaisen keksin väliin jää vähintään kaksi senttimetriä.
Aseta airfryer Grandzone, 150 °C:een 12 minuutiksi. Voit vetää tarjottimen ulos noin 8 minuutin kuluttua nähdäksesi, ovatko ne kohonneet. Jos ne ovat kohonneet, voit levittää ne varovasti lastalla tai vastaavalla. Jatka paistamista, kunnes kakut ovat kullanruskeita, ja jätä ne koriin muutamaksi minuutiksi ennen kuin siirrät ne ritilälle jäähtymään kokonaan.
Ingredients
Directions
Laita voi, sokeri ja ruskea sokeri suureen kulhoon. Vatkaa, kunnes seos on tasaista ja kermaista.
Lisää kananmunat, vaniljauute, suola, ruokohelpi ja jauhot. Sekoita, kunnes kuivat aineet ovat sekoittuneet voiseokseen. Jatka sekoittamista keskinopeudella, kunnes keksitaikina on paksua ja kermaista. Kun taikina on sekoitettu, sekoita suklaalastut ja pähkinät, kunnes ne ovat jakautuneet tasaisesti taikinaan.
Leikkaa leivinpaperista levy, joka juuri ja juuri peittää ison airfryerin korin pohjan.
Muotoile taikinasta ruokalusikalla palloja.
Aseta taikinapallot leivinpaperille niin, että jokaisen keksin väliin jää vähintään kaksi senttimetriä.
Aseta airfryer Grandzone, 150 °C:een 12 minuutiksi. Voit vetää tarjottimen ulos noin 8 minuutin kuluttua nähdäksesi, ovatko ne kohonneet. Jos ne ovat kohonneet, voit levittää ne varovasti lastalla tai vastaavalla. Jatka paistamista, kunnes kakut ovat kullanruskeita, ja jätä ne koriin muutamaksi minuutiksi ennen kuin siirrät ne ritilälle jäähtymään kokonaan.