Showing 1–12 of 16 results

Airfryer

-11%
Out of stock
Original price was: € 289.00.Current price is: € 258.00.
-4%
Original price was: € 249.00.Current price is: € 239.00.
 209.00
-23%
Original price was: € 259.00.Current price is: € 199.00.
-23%
Out of stock
Original price was: € 258.00.Current price is: € 199.00.
-23%
Out of stock
Original price was: € 258.00.Current price is: € 199.00.
-23%
Original price was: € 258.00.Current price is: € 199.00.

Millaista ruokaa voin laittaa kiertoilmakypsentimessä?

Eikö kiertoilmakypsennin ole pääasiassa ranskalaisten valmistamiseen? Useat yllättyvät kuullessaan, kuinka monen tyyppistä ruokaa voit laittaa kiertoilmakypsentimessä. Jos käytät Cosorin monikäyttöistä kiertoilmakypsennintä, löydät pian uuden houkuttelevien ruokien maailman. VeSync-sovelluksessa saat ilmaiseksi käyttöösi 100 erityisesti Cosori-kiertoilmakypsentimeen mukautettua reseptiä. Kun hankit Cosori Smart -laitteen, voit jopa siirtää reseptin suoraan kiertoilmakypsentimeen, jotta sinun ei tarvitse miettiä paistoaikaa tai lämpötiloja.    

Jos vihaat monimutkaisia reseptejä, tämä on nerokas ratkaisu, joka helpottaa uusien ruokien valmistamista, joita et välttämättä halua kokeilla tavallisessa uunissa. Voit myös tallentaa omia reseptejäsi VeSync-sovellukseen, mikä on erittäin helppoa, kun olet tyytyväinen tuloksiin ja haluat valmistaa täsmälleen saman aterian uudelleen.

Airfryer Cosori premium test

Airfryer reseptit

Alla olemme luoneet oppaan useista resepteistä, joita voit valmistaa Cosori-kiertoilmakypsentimessä. Käytännössä tähän ei liity mitään rajoja ja voit valmistaa mitä tahansa ruokaa, joita muuten valmistaisit uunissa, paistinpannulla, mikroaaltouunissa tai friteerauskeittimessä.

Kjøtt tilberedet i en airfryer

Kiertoilmakypsentimessä paistettu liha Onko suosikkisi mehukas pihvi, joka on ruskea ja rapea ulkoa ja murea sisältä? Sitten voit odottaa täysin uudenlaista kulinaarista kokemusta käyttäessäsi Cosori-kiertoilmakypsennintä. Tässä on muutamia liharuokia, joita voit valmistaa Cosori-kiertoilmakypsentimessä:

 • Fileeselkä
 • Sisäfilee
 • Flat-pihvi
 • Sisäfilee
 • Hampurilainen
 • Lihapullat
 • Makkarat
 • Porsaankyljys
 • Kana
 • Pekoni

Lämpötilan tulee olla 200 °C ja paistoaika vaihtelee. Puolikypsää pihviä tulee esimerkiksi kypsentää 6-7 minuuttia.

entrecote airfryer oppskrifter

Jälkiruoat ja leipä

Useat yllättyvät huomatessaan, miten helppoa Cosori-kiertoilmakypsentimessä on paistaa kakkuja tai leipiä. Vain mielikuvituksesi rajoittaa eri ruokien valmistamista. Tässä on joitain esimerkkejä:

 • Muffinit
 • Kakut
 • Kuppikakut
 • Browniet
 • Banaanileipä
 • Keksit
 • Kanelipullat
 • Maissileipä
 • Torttu
 • Piirakka

Paistoajan ja lämpötilan osalta suosittelemme VeSync-sovellusta, josta löydät erityisesti Cosori-kiertoilmakypsentimeen mukautettuja reseptejä.

Sjokolademuffins airfryer oppskrifter cosori

Ranskalaiset

Useat ihmiset odottavat innolla ranskalaisten kypsentämistä kiertoilmakypsentimessä. Cosoria käyttäessäsi voit valita useista eri muunnelmista ja tietenkin odottaa rapeaa lopputulosta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme liottamaan perunoita pienessä määrässä öljyä (noin ruokalusikallinen) ennen niiden laittamista koriin. Tässä on muutamia muunnelmia, joita voit paistaa kiertoilmakypsentimessä:

 • Täytetyt perunat
 • Kotitekoiset ranskalaiset
 • Bataattiranskalaiset

Kotitekoisia ranskalaisia tulee paistaa 195 °C:ssa 25-30 minuuttia. Cosori-kiertoilmakypsennintä käytettäessä sinulle ilmoitetaan myös, milloin paistokoria tulee ravistaa, jotta lopputulos olisi tasainen ja rapea.

hasselback poteter airfryer

Kalaruoka ja katkaravut

Cosori Premium Airfryer on oma tila kalaruoalle ja katkaravuille, joiden avulla saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tässä on muutamia esimerkkejä kalaruoista, joita voit helposti valmistaa Cosori-kiertoilmakypsentimessä:

 • Lohi
 • Turska
 • Miekkakala
 • Katkaravut
 • Monnikala
 • Kalakakut
 • Scampi

Lämpötila ja paistoaika vaihtelevat. Lohen valmistamiseen suosittelemme esim. 180 °C:n lämpötilaa ja 8 minuutin paistoaikaa

Scampi airfryer oppskrifter

Vihannekset

Cosori-kiertoilmakypsentimessä voit paistaa rajattomasti vihanneksia. Näin voit valmistaa terveellisiä aterioita. Tässä on muutamia esimerkkejä vihanneksista, joita voit paistaa kiertoilmakypsentimessä:

 • Parsakaali
 • Kukkakaali
 • Kesäkurpitsa
 • Porkkanat
 • Ruusukaalit
 • Tankoparsa
 • Maissi

Juuresten, kuten porkkanoiden paistamiseen suosittelemme 200 °C:n lämpötilaa ja noin 10 minuutin paistoaikaa.

Asparges med parmaskinke airfryer oppskrifter corori

Automaattitilat

Hyvässä kiertoilmakypsentimessä on useita esiasetustiloja, joiden avulla voit helposti asettaa laitteen oikeaan ohjelmaan saadaksesi täydellisen kuhunkin ruokaan mukautetun paistotuloksen. Cosori Premium- ja Cosori Smart -kiertoilmakypsennin sisältävät yhteensä 11 automaattista tilaa, mukaan lukien pihvi, kala, kalaruoka, katkarapu, pekoni, pakasteruoat, ranskalaiset, vihannekset, juurekset, leipä ja jälkiruoka sekä esilämmitys- ja uudelleenlämmitystoiminnot. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sinua myös muistutetaan ravistamaan paistokoria säännöllisesti.

Mistä löydän kiertoilmakypsenninreseptejä?

Onneksi hyviä kiertoilmakypsenninreseptejä on helppo löytää. Tässä on joitain ehdotuksia:

 1. Käytä paketissa mukana toimitettavia reseptejä. Kaikkien Cosori-kiertoilmakypsenninmallien mukana erillinen reseptikirja, joka sisältää kuhunkin yksilölliseen malliin mukautettuja reseptejä.
 2. Lataa ja asenna Cosorin VeSync-sovellus ilmaiseksi. Täältä löydät 100 houkuttelevaa reseptiä. Jos käytät Cosori Smart -kypsennintä, voit siirtää ne langattomasti kiertoilmakypsentimeen. Voit myös tallentaa omia reseptejäsi sovellukseen siirtämällä niitä langattomasti internetin välityksellä.
 3. Hyödynnä sosiaalista mediaa. YouTubessa on paljon kiertoilmakypsentimien käyttöön omistettuja kanavia, joten valitse vain suosikkisi saadaksesi inspiraatiota uusiin ruokiin.

Miten saada terveellisempi elämäntyyli kiertoilmakypsentimen avulla?

Sanaa “kypsennin” ei välttämättä yhdistetä terveelliseen ruokaan, mutta on tosiasia, että kiertoilmakypsennin voi edistää terveellisempää ruokavaliota. Miten tämä on mahdollista? Ja miksi termiä ”kypsennin” todella käytetään? Tässä on kolme syytä, miten kiertoilmakypsennin auttaa saavuttamaan terveellisemmän elämäntavan:

1.Vähentää uppopaistettua ruokaa

Öljyssä paistettu ruoka imee itseensä paljon rasvaa. Tämä johtaa rapeaan kuoreen, josta monet ihmiset pitävät. Kun kypsennät ruokaa kiertoilmakypsentimessä, saat ohuemman ja rapean kuoren, mutta pääset eroon uppopaistamisesta aiheutuvasta öljystä. Rasvaa on jopa 90 % vähemmän käyttäessäsi kiertoilmakypsennintä.

On tärkeää muistaa, että pakastettujen tehdasvalmisteisten ranskalaisten ostaminen ei auta, koska ne on jo friteerattu. Saat hyvät ja rapeat ranskalaiset käyttämällä kiertoilmakypsennintä paistamaan pakastettuja valmiita ranskalaisia, mutta todellisen terveyshyödyn saamiseksi sinun tulee valmistaa kotitekoisia ranskalaisia. Kasta perunoita ruokalusikallisessa öljyä ennen paistokoriin asettamista, jolloin saat paremman ja terveellisemmän rapean tuloksen kuin tehdasvalmisteiset ranskalaiset.

Pommes frites air fryer
Kylling air fryer

2. Tee enemmän kotitekoista ruokaa tyhjästä

Rajoitetun ajan vuoksi joka päivä voi olla vaikeaa löytää aikaa valmistaa kotitekoista ruokaa. Kun tulet töistä väsyneenä kotiin, on helppoa etsiä yksinkertaisia ja nopeita ratkaisuja, mikä usein tarkoittaa valmisaterioita. Kiertoilmakypsentimen ansiosta yksinkertainen ja nopea ruoka ei välttämättä tarkoita epäterveellistä ruokaa. Ensinnäkin ruoan paistaminen kiertoilmakypsentimessä on nopeampaa kuin tavallisessa uunissa.

Kiertoilmakypsentimen tehokkaan kuuman ilman ansiosta ruoka kypsyy 50 % nopeammin kuin perinteisessä uunissa. Toiseksi kiertoilmakypsentimessä on automaattiset tilat, mikä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse etsiä oikeaa lämpötilaa ja paistoaikaa. Cosori Premium- ja Cosori Smart -kiertoilmakypsentimissä on yhteensä 11 automaattista tilaa ruokatyypeille, mukaan lukien kala, liha, vihannekset, ranskalaiset, pakasteruoat ja paistettavat ruoat. Sinun täytyy vain painaa oikeaa “ruokapainiketta” ja ruoka paistuu itsestään.

Kylling air fryer

3. Käytä aikaa tehokkaammin ja saa enemmän vapaa-aikaa

Jos haluat käyttää aikaasi mahdollisimman tehokkaasti, harkitse kiertoilmakypsennintä älytoiminnolla ja internet-yhteydellä. Tähän tarkoitukseen Cosori Smart on täydellinen. VeSync-sovelluksemme kautta voit ohjata kiertoilmakypsennintä etänä puhelimestasi tai käyttää äänikomentoja Alexan tai Google Homen kautta. VeSync-sovelluksen avulla voit myös ohjelmoita paiston niin, että ruoka on valmis tiettyyn aikaan, esim. kun tulet töistä. Tämä on erittäin kätevää ja auttaa vähentämään kypsennysaikaa, jolloin sinulle jää enemmän aikaa vapaa-aikaan.

Lisäksi kiertoilmakypsennin kypsentää ruokaa 1,5 kertaa nopeammin kuin perinteinen uuni. Tämä tarkoittaa, että säästät paljon aikaa ja ilmoitusominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse olla läsnä keittiössä valmistuksen aikana. Se säästää aikaa ja terveellisillä ruoilla, kuten vihanneksilla, on parempi rakenne ja maku.

hjemmelaget mat airfryer

Mihin minun tulee kiinnittää huomiota kiertoilmakypsennintä käyttäessäni?

Kun ostat laadukkaan mallin, kuten Cosori Smartin tai Cosori Premiumin, saat tuotteen, josta voit nauttia vuosien ajan. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun käytät Cosori-kiertoilmakypsennintä ensimmäistä kertaa:

Airfryer topp

Älä yritä avata kiertoilmakypsentimen yläosaa

Kuten useimmat kiertoilmakypsentimet, Cosori-kiertoilmakypsennin avataan vetämällä kori ulos yksikön etuosassa olevasta koripainikkeesta. Älä yritä avata kiertoilmakypsentimen yläosaa ja vältä käyttämättä sitä säilytystilana.

Sikkerhetsavstand cosori

Etsi sopiva paikka

Aseta kiertoilmakypsennin vakaalle ja tasaiselle pinnalle, joka kestää lämpöä. Jätä noin 13 cm tilaa laitteen taakse ja päälle varmistaaksesi riittävän ilmavirtauksen kiertoilmakypsentimen tuulettimelle.

vaske airfryer

Pese ja koeaja

Pese kiertoilmakypsentimen korit ja puhdista laitteen sisäpuoli kostealla liinalla. Tämän jälkeen on hyvä idea testata kiertoilmakypsennintä asettamalla se esilämmitystilaan, 205 °C ja 5 minuuttia.

matkrurv cosori airfryer

Älä kosketa kuumia pintoja

Avaa kori paistokorin ulkokahvasta ja vältä koskettamasta kuumia koreja. On suositeltavaa antaa laitteen jäähtyä 10-30 minuuttia.

Olje airfryer

Älä täytä kiertoilmakypsennintä öljyllä

Kiertoilmakypsennin ei ole uppopaistin, joten älä lisää koreihin öljyä, margariinia tai muuta nestettä. Jos haluat käyttää öljyä, suosittelemme liottamaan ruokaa noin ruokalusikallisessa paistoöljyä tai käyttämään öljysuihketta etukäteen ennen ruoan asettamista koriin.

overfyll kurv cosori

Älä täytä paistokoria liian täyteen

Kiertoilmakypsennin käyttää kuumaa ilmaa koskettamaan kaikkia pintoja parhaan mahdollisen kypsennyksen varmistamiseksi. Siksi ruokaa ei saa laittaa sisäkorin MAX-viivan yläpuolelle. Jos kori on liian täynnä, ruoka ei kypsy tasaisesti.

Cosori Airfryer 

Cosori on maailmankuulu kiertoilmakypsenninmerkki, joka on saavuttanut paljon näkyvyyttä Yhdysvalloissa ja useissa Euroopan maissa. Vuoden 2020 lopussa astuimme Norjan markkinoille ja kysyntä on ollut valtavaa! Olemme saaneet uskomattoman määrän myönteisiä arvosteluja, ja esimerkiksi Cosori Premium XXL -kiertoilmakypsentimemme on voittanut parhaan vuoden 2022 testipalkinnon.

Yritys: Cosori-kiertoilmakypsentimen tarjoaa VeSync Group, joka noteerattiin pörssiin vuonna 2020. Yrityksellä on maailmanlaajuisesti yli 800 työntekijää. Cosori myy kiertoilmakypsentimiä yli 16 eri maassa, ja vuonna 2020 niitä myytiin yli miljoona kappaletta. Voit siis olla varma, että tarjoamme vain laadukkaimpia tuotteita!

Palaute: Haluamme asiakkaidemme puhuvan puolestamme, ja niin he ovat myös tehneet. Cosori-kiertoilmakypsentimellä on keskimääräinen 4,7/5 tähden arvio, joka perustuu yli 80 000 asiakkaan arvosteluun Amazonissa. Useat malleistamme ovat myös voittaneet useita palkintoja.

Toimitus ja takuu: Cosori.no takaa salamannopean toimituksen 1-4 arkipäivässä. Jos tilaat ennen klo 13.00, lähetämme tilauksesi samana päivänä. Tarjoamme 30 päivän avoimen oston, 100 % tyytyväisyystakuun ja kahden vuoden takuun.Cosori Premium -kiertoilmakypsennin 

cosori airfryer hvit og svart
cosori airfryer hvit og svart

Cosori Premium Airfryer 

Palkinnon voittaja: Cosori Premium -kiertoilmakypsennin on voittanut useita palkintoja ainutlaatuisella suunnittelullaan ja erinomaisilla toiminnoillaan. Kaikki alkoi vuonna 2019, kun Cosori Premium voitti Red Dot Design Award -palkinnon hienoimman kiertoilmakypsenninmuotoilunsa ansiosta. 

Esiasetukset: Cosori Premium erottuu kilpailijoista useista syistä. Ensinnäkin toiminnot ovat yksi tärkeimmistä asioista, ja Cosori Premium -kiertoilmakypsennin tarjoaa 11 eri esiasetusta: pihvi, kana, kala, katkaravut, pakasteruoat, ranskalaiset, vihannekset, juurikkaat, pekoni, leipä ja jälkiruoka. Näin useat asetukset tekevät ruoanlaitosta helppoa kaikenikäisille.

Toiminnot: Cosori Premiumissa on useita sisäänrakennettuja toimintoja, jotka varmistavat helpomman käsittelyn ja paremmat tulokset:

 • Esilämmitys – Lämmittää kiertoilmakypsentimen ennen paistamista.
 • Pidä lämpimänä – Pitää ruoan lämpimänä ennen tarjoilua.
 • Ravistusmuistutus – Ilmoittaa, kun ruokaa täytyy kääntää.
 • Autom. Sammutus (keskeytys) – Automaattinen keskeytys, kun kori vedetään ulos.
Airfryer cosori svart premium
Cosori airfryer hvit premium forside

Muita etuja

Suunnittelu: Voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että Cosori Premium -kiertoilmakypsentimessä on upea muotoilu, minkä ansiosta tämä malli on myös voittanut Red Dot Design Award -palkinnon. Useimmat mallit on valmistettu muovista, mikä voi vaikuttaa tuotteen käyttöikään ja laatuun. Cosori Premium on  valmistettu kestävästä metallista, minkä ansiosta voit odottaa poikkeuksellista kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Premium-malli on saatavilla punaisena, mustana ja valkoisena.

Helppo puhdistaa: Kun sinun on pestävä kypsennyksen jälkeen, on suuri etu, että Cosorissa on tarttumattomat paistokorit, johon ruoka ja rasva eivät tartu. Korit voidaan pestä helposti joko pesualtaassa tai astianpesukoneessa. Voit käyttää koreissa myös alumiinifoliota tai leivinpaperia, jotta niitä ei tarvitse pestä joka kerta. Sisäpuoli voidaan puhdistaa kostealla liinalla ja kuivata pyyhkeellä.

Lisävarustepakkaus: Tarjoamme erillisen Cosori-lisävarustepakkauksen, joka sisältää kuusi eri lisävarustetta. Tämä pakkaus ei ole välttämätön Cosori-kiertoilmakypsentimen käyttämiseksi, mutta se tekee ruoanlaitosta vieläkin helpompaa ja tarjoaa enemmän vaihtoehtoja. Pakkaus sisältää: kakkuvuoka, pitsapannu, varrasteline 5 vartaalla, metallipidike, kananmuna-/muffinivuoat ja lämpöä kestävä silikonialusta.

Cosori airfryer hvit premium forside

Cosori Smart Airfryer 

VeSync-sovellus: VeSync-sovellus on helppo ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta ja älypuhelin voidaan yhdistää kiertoilmakypsentimeen muutamassa minuutissa. Sovelluksesta löydät reseptikirjan, joka sisältää yli 100 reseptiä. Cosori Smart -kiertoilmakypsennin aloittaa kypsennyksen automaattisesti oikeilla asetuksilla, kun painat paistettavaa ruokaa. Voit myös hallita esilämmitys- ja pidä lämpimänä -toimintoja muutamalla napautuksella.

Sovelluksen ominaisuudet: Cosori Smart -kiertoilmakypsennin tarjoaa mahdollisuuden luoda omia reseptejä (mukaan lukien aika ja lämpötila), jotka voidaan tallentaa sovellukseen. Saat ilmoituksia sovelluksesta, kun ruoka on valmis tai kun ruokaa täytyy kääntää. Saat täyden yleiskatsauksen ruoan kypsentymisestä sovelluksesta. Jokainen kotitalouden jäsen voi ladata sovelluksen käyttääkseen sitä laitteellaan. Jos omistat Google Homen tai Alexan, voit myös ohjata kaikkia toimintoja äänikomennoilla.

Lisää vaihtoehtoja: Jos löydät reseptin, josta todella pidät, voit lisätä sen resepteihin, jotta löydät sen helposti uudelleen. Cosori on maailman ensimmäinen tuotemerkki, joka on luonut tällaisia toimintoja tarjoavan kiertoilmakypsentimen. Cosori Smart -kiertoilmakypsentimen avulla voit hallita kypsennystä täysin ja saada yleiskatsauksen missä tahansa kotonasi.

Cosori Smart air fryer

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kiertoilmakypsennin on periaatteessa pieni konvektiouuni, joka paistaa ruokaa kuumalla ilmalla. Kuuma ilma kiertää ruoan ympärillä tehokkaan tuulettimen avulla valmistaen ruokaa nopeasti, terveellisesti ja rapealla tekstuurilla. Uppopaistimen tapaan kiertoilmakypsentimessä on irrotettava paistokori. Merkittävä ero on, että uppokeittimessä ruoka paistetaan kuumassa öljyssä, kun taas kiertoilmakypsennin paistaa ruokaa nopean ilmankierron avulla.

Mitä tahansa! Yleisesti mitä tahansa ruokaa tai reseptiä, jota voidaan valmistaa paistinpannulla, uunissa tai uppopaistimessa – mahdollisuuksia on monia! Jos haluat valmistaa ranskalaisia, paistettuja porsaankyljyksiä, lohta, sipulirenkaita, lohkoperunoita, kakkuja, leipiä tai kanaa, kiertoilmakypsennin paistaa kaiken. Tämä keittiölaite on erittäin monipuolinen.

Suurin ero on, että kiertoilmakypsentimessä voidaan paistaa kaikenlaista ruokaa pelkällä kuumalla ilmalla. Uppopaistimessa sen sijaan käytetään kuumaa öljyä ruoan paistamiseen. Kiertoilmakypsentimessä voit käyttää pieniä määriä öljyä, mutta suosittelemme sivelemään ruokaa sen sijaan, että kaadat sitä paistokoriin.

Kuten kaikkien laitteiden kanssa, kiertoilmakypsentimen käyttö vaatii hieman opettelua.

Yleisiä virheitä, joita yleensä tehdään alussa:

● Et käytä esilämmitystoimintoa. Vaikka tämä on lisäominaisuus, se auttaa lämmittämään laitteen ennen käyttöä.

● Kori on liian täynnä, mikä estää ruokaa paistumasta tasaisesti, koska ilma ei pääse kiertämään ruoan ympärillä.

● Et pese koreja jokaisen kypsennyksen jälkeen.

Kyllä, mutta muutamia asioita on otettava huomioon. Märkä taikina ei toimi yhtä hyvin kuin uppopaistimessa, koska ruoka ei kypsy välittömästi ja taikinaa voi tippua ruoasta. Suosittelemme päällystämään ruoan jauholla märän taikinan jälkeen. Näin taikina pysyy paikoillaan pidempään.

KYLLÄ! Kaikkia uunissa paistavia leivonnaisia voidaan paistaa myös kiertoilmakypsentimessä. On tärkeää ottaa huomioon, että kiertoilmakypsennin kypsentää ruokaa nopeammin, joten siinä ei tule käyttää samaa lämpötilaa kuin uunissa. Lisätietoja reseptien muuntamisesta löytyy Cosori-kiertoilmakypsentimesi mukana tulleesta reseptikirjan oppaasta..

Kyllä. Kiertoilmakypsentimessä voi käyttää sekä leivontapaperia että foliota. Suosittelemme leikkaamaan leivontapaperin paistokoriin sopivaksi. Jos se on liian suuri, se voi leijua lämmityselementtiin ja aiheuttaa palaneen käryä.