Showing all 6 results

Cosori Premium Airfryer

Cosori Premium Airfryer kiertoilmakypsennin on voittanut parhaan tuotteen tittelin monilta eri osapuolilta vuoden 2022 testissä ja on myydyin mallimme. Tarjoamme kaikille Cosori Premium -malleille 100% tyytyväisyystakuun, ja voit valita kolmesta eri väristä varmistaaksesi, että se sopii keittiöösi!

-23%
Original price was: € 259.00.Current price is: € 199.00.
-23%
Out of stock
Original price was: € 258.00.Current price is: € 199.00.
-23%
Out of stock
Original price was: € 258.00.Current price is: € 199.00.
-23%
Original price was: € 258.00.Current price is: € 199.00.

Airfryer cosori spesifikasjoner

Spesifikasjoner:

Strømforsyning: AC 220-240 V, 50-60Hz
Effekt: 1700 W
Kapasitet: 2,2 kg / 5,5 L (2-5 personer)
Temperatur: 77°–205°C
Tid: 1-60 min
Dimensjoner: 30 cm X 30 cm X 32 cm
Vekt: 5,4 kg
Produktnavn: Cosori Premium Airfryer (CSP158)

airfryer enkelt oppsett

Määritys:

1. Poista kaikki pakkausmateriaalit kiertoilmakypsentimestä.
2. Aseta Cosori-kiertoilmakypsennin lämpöä kestävälle pinnalle.
3. Vedä korit irti kahvasta. Irrota kaikki muovipakkaukset koreista.
4.Paina vapautuspainiketta erottaaksesi korit.
5. Pese molemmat korit ja kiertoilmakypsentimen sisäpuoli.
6. Asea korit takaisin Cosori Premium -kiertoilmakypsentimeen.

Viktige sikkerhetspoeng

Tärkeitä turvallisuushuomioita:

Älä koske kuumia pintoja, vaan käytä kahvaa. Paina korin vapautuspainiketta vain, kun korit ovat tasaisella pinnalla. Kahva on kiinnitetty sisäkoriin ja kun painat korin vapautuspainiketta, ulkokori vapautuu. Älä peitä tuuletusaukkoja. Tuuletusaukoista vapautuu kuumaa ilmaa, joten pidä kätesi ja kasvosi loitolla niistä.

ulike forhåndsinnstillinger

Esiasetukset:

Cosori Premium -kosketusnäyttö sisältää useita esiasetuksia: Liha, kana, kalaruoka, katkarapu, pekoni, pakasteruoka, ranskalaiset, vihannekset, juurekset, leipä ja jälkiruoka. Voit asettaa ruoan koriin ja valita esiasetuksen helposti. Yksi näytön painallus riittää, minkä jälkeen voit rentoutua ja antaa Cosori-kiertoilmakypsentimen tehdä lopun työn. 

Flere funksjoner

Toiminnot:

Cosori Premiumissa on useita ainutlaatuisia toimintoja, jotka takaavat upean käyttökokemuksen. Toimintoja ovat muun muassa Pidä lämpimänä, Esilämmitys, Ravistusmuistutus, (muistutus kääntää ruokaa) ja automaattinen sammutus (keskeyttää kypsennyksen irrottaessasi korit). Lisäksi voit säätää aikaa ja lämpötilaa painikkeilla + ja –.

matkurvene

Ruokakorit:

Näissä irrotettavissa tarttumattomissa ruokakoreissa on tukeva kahva helpon ja mukavan otteen takaamiseksi. Siinä on liukupainike, jonka avulla voit vetää/liu’uttaa irrotettavan ulkokorin ulos sekä korin vapautuspainike, joka helpottaa kahden korin erottamista (sisä- ja ulkokori) toisistaan.

PAKETTIIN SISÄLTYY

Airfryer cosori premium - svart

Cosori Premium Airfryer

Matkruv cosori

Paistokori

Cosori spydstativ

Varrasteline 5 vartaalla

cosori oppskrifter

Reseptikirja ja käyttöohje

Cosori Premium Airfryer

Palkinnon voittaja: Cosori Premium -kiertoilmakypsennin on voittanut useita palkintoja ainutlaatuisella suunnittelullaan ja erinomaisilla toiminnoillaan. Kaikki alkoi vuonna 2019, kun Cosori Premium voitti Red Dot Design Award -palkinnon hienoimman kiertoilmakypsenninmuotoilunsa ansiosta.

Esiasetukset: Cosori Premium erottuu kilpailijoista useista syistä. Ensinnäkin toiminnot ovat yksi tärkeimmistä asioista, ja Cosori Premium -kiertoilmakypsennin tarjoaa 11 eri esiasetusta: pihvi, kana, kala, katkaravut, pakasteruoat, ranskalaiset, vihannekset, juurikkaat, pekoni, leipä ja jälkiruoka. Näin useat asetukset tekevät ruoanlaitosta helppoa kaikenikäisille.

Toiminnot: Cosori Premiumissa on useita sisäänrakennettuja toimintoja, jotka varmistavat helpomman käsittelyn ja paremmat tulokset:

Esilämmitys – Lämmittää kiertoilmakypsentimen ennen paistamista.
Pidä lämpimänä – Pitää ruoan lämpimänä ennen tarjoilua.
Ravistusmuistutus – Ilmoittaa, kun ruokaa täytyy kääntää.
Autom. Sammutus (keskeytys) – Automaattinen keskeytys, kun kori vedetään ulos.

Airfryer cosori svart premium
Airfryer cosori svart premium
Cosori airfryer hvit premium forside

Cosori Airfryer - Muita etuja:

Mukana 100 reseptiä: Kun käytät tämän luokan kiertoilmakypsennintä, tarvitset ainutlaatuisia ja herkullisia reseptejä. Laitteen mukana toimitetaan reseptikirja, joka sisältää yli 100 erilaista aamiais-, lounas- ja illallisreseptejä. Nämä ruoat sopivat täydellisesti kelle tahansa, olitpa aloittelija tai kokenut keittiössä. Inspiroidu resepteistä ja aloita kokkaaminen Cosori Premiumilla jo tänään!

Nopea kypsennys: Cosori-kiertoilmakypsennin on valmistettu uusimmalla ja edistyneimmällä tekniikalla. Siinä on sisäänrakennettu Quick Heat -tekniikka, joka kierrättää kuumaa ilmaa ruoan ympärillä 360°:ssa. Paisto on 1,5 kertaa nopeampaa kuin perinteisessä uunissa. Nyt voit luoda terveellisempiä ja parempia aterioita säästäen samalla arvokasta aikaasi. 

Helppo puhdistaa: Astiat ovat viimeinen asia, jota haluat ajatella herkullisen aterian jälkeen. Cosorin paistokorit on helppo pestä pesualtaassa tai astianpesukoneessa. Korit ovat irrotettavia ja tarttumattomia, mikä tarkoittaa, että ruoka ei tartu. Kiertoilmakypsentimessä voit myös käyttää alumiinifoliota tai leivinpaperia puhdistamisen helpottamiseksi.

Cosori airfryer hvit premium forside

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kiertoilmakypsennin on periaatteessa pieni konvektiouuni, joka paistaa ruokaa kuumalla ilmalla. Kuuma ilma kiertää ruoan ympärillä tehokkaan tuulettimen avulla valmistaen ruokaa nopeasti, terveellisesti ja rapealla tekstuurilla. Uppopaistimen tapaan kiertoilmakypsentimessä on irrotettava paistokori. Merkittävä ero on, että uppokeittimessä ruoka paistetaan kuumassa öljyssä, kun taas kiertoilmakypsennin paistaa ruokaa nopean ilmankierron avulla.

Mitä tahansa! Yleisesti mitä tahansa ruokaa tai reseptiä, jota voidaan valmistaa paistinpannulla, uunissa tai uppopaistimessa – mahdollisuuksia on monia! Jos haluat valmistaa ranskalaisia, paistettuja porsaankyljyksiä, lohta, sipulirenkaita, lohkoperunoita, kakkuja, leipiä tai kanaa, kiertoilmakypsennin paistaa kaiken. Tämä keittiölaite on erittäin monipuolinen.

Suurin ero on, että kiertoilmakypsentimessä voidaan paistaa kaikenlaista ruokaa pelkällä kuumalla ilmalla. Uppopaistimessa sen sijaan käytetään kuumaa öljyä ruoan paistamiseen. Kiertoilmakypsentimessä voit käyttää pieniä määriä öljyä, mutta suosittelemme sivelemään ruokaa sen sijaan, että kaadat sitä paistokoriin.

Kuten kaikkien laitteiden kanssa, kiertoilmakypsentimen käyttö vaatii hieman opettelua.

Yleisiä virheitä, joita yleensä tehdään alussa:

● Et käytä esilämmitystoimintoa. Vaikka tämä on lisäominaisuus, se auttaa lämmittämään laitteen ennen käyttöä.

● Kori on liian täynnä, mikä estää ruokaa paistumasta tasaisesti, koska ilma ei pääse kiertämään ruoan ympärillä.

● Et pese koreja jokaisen kypsennyksen jälkeen.

Kyllä, mutta muutamia asioita on otettava huomioon. Märkä taikina ei toimi yhtä hyvin kuin uppopaistimessa, koska ruoka ei kypsy välittömästi ja taikinaa voi tippua ruoasta. Suosittelemme päällystämään ruoan jauholla märän taikinan jälkeen. Näin taikina pysyy paikoillaan pidempään.

KYLLÄ! Kaikkia uunissa paistavia leivonnaisia voidaan paistaa myös kiertoilmakypsentimessä. On tärkeää ottaa huomioon, että kiertoilmakypsennin kypsentää ruokaa nopeammin, joten siinä ei tule käyttää samaa lämpötilaa kuin uunissa. Lisätietoja reseptien muuntamisesta löytyy Cosori-kiertoilmakypsentimesi mukana tulleesta reseptikirjan oppaasta..

Kyllä. Kiertoilmakypsentimessä voi käyttää sekä leivontapaperia että foliota. Suosittelemme leikkaamaan leivontapaperin paistokoriin sopivaksi. Jos se on liian suuri, se voi leijua lämmityselementtiin ja aiheuttaa palaneen käryä.