Aasialainen kalkkunaburgeri

kalkunburgere airfyrer
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

AASIALAINEN KAALISALAATTI

  • 180 g kaalia, silputtu 
  • 1/4  pieni punasipuli, ohuesti viipaloitu
  • 1/2  porkkana, raastettu
  • 2 vihersipulia, ohueksi viipaloitu
  • 2 rkl korianteria, hienonnettu
  • 2 rkl riisiviinietikkaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl majoneesia
  • Suolaa & pippuria maun mukaan

KALKKUNABURGERI

  • 450 g kalkkunajauhelihaa 
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettu
  • 2,5 cm:n pala inkivääriä, raastettu
  • 2 vihersipulia, hienonnettu
  • 2 rkl hoisin-kastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl sambal oelek -tahnaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 90 g panko-korppujauhoja

AINEKSET

AASIALAINEN KAALISALAATTI

  • 180 g kaalia, silputtu 
  • 1/4  pieni punasipuli, ohuesti viipaloitu
  • 1/2  porkkana, raastettu
  • 2 vihersipulia, ohueksi viipaloitu
  • 2 rkl korianteria, hienonnettu
  • 2 rkl riisiviinietikkaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl majoneesia
  • Suolaa & pippuria maun mukaan

KALKKUNABURGERI

  • 450 g kalkkunajauhelihaa 
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettu
  • 2,5 cm:n pala inkivääriä, raastettu
  • 2 vihersipulia, hienonnettu
  • 2 rkl hoisin-kastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl sambal oelek -tahnaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 90 g panko-korppujauhoja
  •  

OHJE

AASIALAINEN KAALISALAATTI

1.  SEKOITA kaali, sipuli, porkkanat, vihersipulit ja korianteri suuressa kulhossa.

2. VATKAA etikka, soijakastike, fariinisokeri, seesamiöljy, majoneesi, suola ja pippuri pienessä kulhossa.

3. SEKOITA vihannekset etikan kanssa ja anna aasialaisen kaalisalaatin marinoitua 30 minuuttia.

KALKKUNABURGERI

1. SEKOITA kaikki pihviainekset hyvin suuressa kulhossa.

2. MUODOSTA kalkkunaseoksesta neljä pihviä ja laita jääkaappiin jäähtymään.

3. VALITSE Esilämmitä Cosori airfryerista ja paina Aloita/Keskeytä.

4. ASETA kalkkunapihvit esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen. 

5. PAISTA 10 minuuttia 205 °C:ssa.

6. TARJOILE sämpylöissä aasialaisen kaalisalaatin kera.

 

Ingredients

Directions

Aasialainen kalkkunaburgeri
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *