MÄÄRÄ
4
Annosta
VALMISTUSAIKA
35
Minuuttia
PAISTOAIKA
10
Minuuttia
AINEKSET
AASIALAINEN KAALISALAATTI
- 180 g kaalia, silputtu
- 1/4 pieni punasipuli, ohuesti viipaloitu
- 1/2 porkkana, raastettu
- 2 vihersipulia, ohueksi viipaloitu
- 2 rkl korianteria, hienonnettu
- 2 rkl riisiviinietikkaa
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 rkl seesamiöljyä
- 1 rkl majoneesia
- Suolaa & pippuria maun mukaan
KALKKUNABURGERI
- 450 g kalkkunajauhelihaa
- 2 valkosipulinkynttä, hienonnettu
- 2,5 cm:n pala inkivääriä, raastettu
- 2 vihersipulia, hienonnettu
- 2 rkl hoisin-kastiketta
- 1 rkl soijakastiketta
- 2 rkl sambal oelek -tahnaa
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 90 g panko-korppujauhoja
OHJE
AASIALAINEN KAALISALAATTI
1. SEKOITA kaali, sipuli, porkkanat, vihersipulit ja korianteri suuressa kulhossa.
2. VATKAA etikka, soijakastike, fariinisokeri, seesamiöljy, majoneesi, suola ja pippuri pienessä kulhossa.
3. SEKOITA vihannekset etikan kanssa ja anna aasialaisen kaalisalaatin marinoitua 30 minuuttia.
KALKKUNABURGERI
1. SEKOITA kaikki pihviainekset hyvin suuressa kulhossa.
2. MUODOSTA kalkkunaseoksesta neljä pihviä ja laita jääkaappiin jäähtymään.
3. VALITSE Esilämmitä Cosori airfryerista ja paina Aloita/Keskeytä.
4. ASETA kalkkunapihvit esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
5. PAISTA 10 minuuttia 205 °C:ssa.
6. TARJOILE sämpylöissä aasialaisen kaalisalaatin kera.