Cajun kanansiivet

Cajun kyllingvinger airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 450 g kanan sisäfilettä
  • 4 dl piimää
  • 1 rkl tulista Louisiana-kastiketta
  • 180 g vehnäjauhoa
  • 2 1/2 tl suolaa
  • 1 1/2 tl mustapippuria
  • 2 tl valkosipulijauhetta
  • 2 tl sipulijauhetta
  • 2 tl paprikaa
  • 1 1/2 tl jauhettua sinappia
  • 1 tl cayennepippuria
  • 1 1/2 rkl maissitärkkelystä
  • Ruoanlaittosuihke 

AINEKSET

  • 450 g kanan sisäfilettä
  • 4 dl piimää
  • 1 rkl tulista Louisiana-kastiketta
  • 180 g vehnäjauhoa
  • 2 1/2 tl suolaa
  • 1 1/2 tl mustapippuria
  • 2 tl valkosipulijauhetta
  • 2 tl sipulijauhetta
  • 2 tl paprikaa
  • 1 1/2 tl jauhettua sinappia
  • 1 tl cayennepippuria
  • 1 1/2 rkl maissitärkkelystä
  • Ruoanlaittosuihke

OHJE

1. MARINOI kanafileet piimässä ja tulisessa kastikkeessa neljän tunnin ajan tai yön yli.

2. LISÄÄ jäljelle jääneet ainesosat suureen kulhoon ja sekoita hyvin.

3. JAUHOTA marinoidut kanan sisäfileet leivitysseoksessa ja ravista pois ylimääräiset.

4. KAADA 1⁄3 marinadista maustettujen jauhojen sekaan ja sekoita hyvin. Tämä luo pieniä hiutaleita.

5. ANNA kanan levätä tunnin ajan, kunnes pinnoite muuttuu tahmeaksi ja pyörittele sitten kanafileitä jauhossa. Laita syrjään.

6. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.

7. SUIHKUTA kanan molemmille puolille runsaasti ruoanlaittosuihketta ja aseta ne esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

8. PAISTA fileitä 205 °C:ssä 10 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia ja rapeita 

Ingredients

Directions

Cajun kanansiivet
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *