MÄÄRÄ
2-4
Annosta
VALMISTUS
5
Tuntia
PAISTO
10
Minuuttia
AINEKSET
- 450 g kanan sisäfilettä
- 4 dl piimää
- 1 rkl tulista Louisiana-kastiketta
- 180 g vehnäjauhoa
- 2 1/2 tl suolaa
- 1 1/2 tl mustapippuria
- 2 tl valkosipulijauhetta
- 2 tl sipulijauhetta
- 2 tl paprikaa
- 1 1/2 tl jauhettua sinappia
- 1 tl cayennepippuria
- 1 1/2 rkl maissitärkkelystä
- Ruoanlaittosuihke
OHJE
1. MARINOI kanafileet piimässä ja tulisessa kastikkeessa neljän tunnin ajan tai yön yli.
2. LISÄÄ jäljelle jääneet ainesosat suureen kulhoon ja sekoita hyvin.
3. JAUHOTA marinoidut kanan sisäfileet leivitysseoksessa ja ravista pois ylimääräiset.
4. KAADA 1⁄3 marinadista maustettujen jauhojen sekaan ja sekoita hyvin. Tämä luo pieniä hiutaleita.
5. ANNA kanan levätä tunnin ajan, kunnes pinnoite muuttuu tahmeaksi ja pyörittele sitten kanafileitä jauhossa. Laita syrjään.
6. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.
7. SUIHKUTA kanan molemmille puolille runsaasti ruoanlaittosuihketta ja aseta ne esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
8. PAISTA fileitä 205 °C:ssä 10 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia ja rapeita