Hasselbackan perunat

hasselback poteter airfryer
RatingDifficultyBeginner

AINEKSET 

  • 4 keskikokoista perunaa, pesty & puhdistettu
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/4 tl valkosipulijauhetta
  • 30 g voita, sulatettu
  • 2 rkl tuoretta persiljaa koristeluun

AINEKSET

  • 4 keskikokoista perunaa, pesty & puhdistettu
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/4 tl valkosipulijauhetta
  • 30 g voita, sulatettu
  • 2 rkl tuoretta persiljaa koristeluun

OHJE

1. PESE perunat. Taputtele kuivaksi talouspaperilla.

2. LEIKKAA perunaan viiltoja 6 mm:n etäisyydellä toisistaan, mutta älä leikkaa koko perunan läpi niin, että viipaleet pysyvät kiinni noin 1 cm perunan pohjasta.

3. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 175 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

4. VOITELE perunat oliiviöljyllä ja mausta tasaisesti suolalla, mustapippurilla ja valkosipulijauheella.

5. LISÄÄ perunat esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen ja paista 30 minuuttia 175 °C:ssa.

6. VOITELE perunoita sulatetulla voilla ja paista 10 minuuttia 175 °C:ssa.

7. KORISTELE vasta hienonnetulla persiljalla.

 

Ingredients

Directions

Hasselbackan perunat
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *