Jerk kanansiivet

Jerk kyllingvinger
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET

  • 2 tl jauhettua timjamia
  • 2 tl kuivattua rosmariinia
  • 1/2 tl maustepippuria
  • 2 tl jauhettua inkivääriä
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1/2 tl kanelia
  • 1 tl paprikaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1/2 tl muskottipähkinää
  • Suolaa maun mukaan
  • 30 ml kasviöljyä
  • 0.5–1 kg kanansiipiä
  • 1 lime, mehu

AINEKSET

  • 2 tl jauhettua timjamia
  • 2 tl kuivattua rosmariinia
  • 1/2 tl maustepippuria
  • 2 tl jauhettua inkivääriä
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1/2 tl kanelia
  • 1 tl paprikaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1/2 tl muskottipähkinää
  • Suolaa maun mukaan
  • 30 ml kasviöljyä
  • 0.5–1 kg kanansiipiä
  • 1 lime, mehu

OHJE

1. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

2. SEKOITA kaikki mausteet ja öljy kulhossa marinadin valmistamiseksi.

3. PYÖRITTELE kanansiipiä marinadissa, kunnes ne ovat hyvin peitossa.

4. ASETA kanansiivet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

5. VALITSE Kana ja paina Aloita/Keskeytä.

6. RAVISTA koreja paistamisen puolessa välissä.

7. POISTA siivet kiertoilmakypsentimestä ja aseta tarjoiluastialle.

8. PURISTA tuoretta limemehua siipien päälle ja tarjoile.

Ingredients

Directions

Jerk kanansiivet
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *