Kreikkalaiset ranskalaiset

greske pommes frites
RatingDifficultyIntermediate

OHJE 

  • 2 perunaa, leikattu 7x1 cm suikaleiksi
  • 1 L kylmää vettä, liottamiseen
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl valkosipulimaustetta
  • 1 tl paprikamaustetta
  • 60 g fetajuustoa, murennettu
  • 1 rkl persiljaa, hienonnettu
  • 1 rkl oreganoa
  • Suolaa ja pippuria
  • Sitruunalohkoja tarjoiluun

AINEKSET

  • 2 perunaa, leikattu 7x1 cm suikaleiksi
  • 1 L kylmää vettä, liottamiseen
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl valkosipulimaustetta
  • 1 tl paprikamaustetta
  • 60 g fetajuustoa, murennettu
  • 1 rkl persiljaa, hienonnettu
  • 1 rkl oreganoa
  • Suolaa ja pippuria
  • Sitruunalohkoja tarjoiluun

OHJE

1. LEIKKAA perunat 7x13 cm:n kokoisiksi suikaleiksi ja liota vedessä 15 minuuttia.

2. VALUTA perunat, huuhtele kylmällä vedellä ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

3. PYÖRITTELE perunoita öljyssä, valkosipulijauheessa ja paprikassa, kunnes ne ovat hyvin peittyneet.

4. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

5. LISÄÄ perunat esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

6. VALITSE Ranskalaiset, säädä aika 28 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä. Ravista koreja paiston puolessa välissä (Ravistusmuistutus kertoo ajankohdan!).

7. POISTA korit kiertoilmakypsentimestä paistamisen valmistuttua ja sirottele päälle fetajuustoa, persiljaa, oreganoa, suolaa ja pippuria.

8. TARJOILE sitruunalohkojen kera

 

Ingredients

Directions

Kreikkalaiset ranskalaiset
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *