Perunalastut

Potetchips airfryer oppskrifter
RatingDifficultyBeginner

AINEKSET 

  • 2 lt vettä
  • 1 rkl suolaa
  • 2 isoa perunaa, ohuina viipaleina
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • Suolaa ja pippuria

AINEKSET

  • 2 lt vettä
  • 1 rkl suolaa
  • 2 isoa perunaa, ohuina viipaleina
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • Suolaa ja pippuria

OHJE

1. SEKOITA vesi ja suola suuressa kulhossa, kunnes suola on liuonnut.

2. VIIPALOI perunat ohuiksi viipaleiksi. Suosittelemme käyttämään mandoliinia (1,5 mm:n terä).

3. LIOTA perunoita suolavedessä 30 minuuttia.

4. VALUTA perunat ja taputtele ne kuivaksi.

5. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 165 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

6. LISÄÄ perunoihin oliiviöljyä.

7. KERROSTA öljyllä peitetyt perunat esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

8. PAISTA perunoita 165 °C:ssa 25 minuuttia. Ravista koreja paiston puolessa välissä.

9. MAUSTA perunat suolalla ja pippurilla paiston valmistuttua

 

Ingredients

Directions

Perunalastut
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *