Makkaralla täytetyt sienet

Fylte sjampinjonger airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET

  • suurta herkkusientä
  • 3 rkl oliiviöljyä, jaettu
  • 1/4  suuri sipuli, kuutioitu
  • 1 valkosipulinkynsi, jauhettu
  • 110 g makeaa italialaista makkaraa, kuori poistettu 
  • 2 rkl italialaistyylisiä korppujauhoja 
  • 50 g mozzarellajuustoa, raastettu, lisää päälle
  • 20 g parmesaanijuustoa, raastettu
  • 1 rkl persiljaa, tuoreesti hienonnettu
  • Suolaa & pippuria maun mukaan

AINEKSET

  • suurta herkkusientä
  • 3 rkl oliiviöljyä, jaettu
  • 1/4  suuri sipuli, kuutioitu
  • 1 valkosipulinkynsi, jauhettu
  • 110 g makeaa italialaista makkaraa, kuori poistettu
  • 2 rkl italialaistyylisiä korppujauhoja
  • 50 g mozzarellajuustoa, raastettu, lisää päälle
  • 20 g parmesaanijuustoa, raastettu
  • 1 rkl persiljaa, tuoreesti hienonnettu
  • Suolaa & pippuria maun mukaan

OHJE

1. POISTA sienten kannat. Silppua kannat ja laita syrjään.

2. LUSIKOI sienien sisäpuolet ulos, jotta täytteelle jää enemmän tilaa. Laita syrjään.

3. KUUMENNA pannu keskilämmöllä.

4. LISÄÄ 1 rkl oliiviöljyä, silputut sienten kannat ja kuutioidut sipulit. Paista 5 minuuttia.

5. LISÄÄ valkosipuli ja paista minuutin ajan.

6. LISÄÄ italialaiset makkarat ja ruskista, noin 5 minuuttia. Laita syrjään.

7. SEKOITA makkarat, korppujauhot, mozzarella, parmesaani ja persilja.

8. MAUSTA maun mukaan suolalla ja pippurilla.

9. TÄYTÄ sienet täyteen ja ripottele päälle enemmän mozzarellajuustoa.

10. RIPOTTELE jäljelle jäänyt öljy sienien päälle.

11. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä säädä 160 °C:seen ja anna lämmitä.

12. ASETA täytetyt sienet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

13. PAISTA sieniä 160 °C:ssa 12 minuuttia, kunnes juusto on kullanruskea ja kupliva.

 

Ingredients

Directions

Makkaralla täytetyt sienet
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *