BBQ-kana

grillet kylling
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 1/2 rkl savustettua paprikaa
  • 1/2 rkl valkosipulijauhetta
  • 1/2 rkl  sipulijauhetta
  • 1/2 rkl chilijauhetta
  • 1/2 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl kosher-suolaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1/2 tl cayennepippuria
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/2 tl valkopippuria
  • 450 g kanankoipia, nahallinen
  • 225 g kanansiipiä
  • BBQ kastiketta, valelemiseen & tarjoiluun

AINEKSET

  • 1/2 rkl savustettua paprikaa
  • 1/2 rkl valkosipulijauhetta
  • 1/2 rkl  sipulijauhetta
  • 1/2 rkl chilijauhetta
  • 1/2 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl kosher-suolaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1/2 tl cayennepippuria
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/2 tl valkopippuria
  • 450 g kanankoipia, nahallinen
  • 225 g kanansiipiä
  • BBQ kastiketta, valelemiseen & tarjoiluun

 

OHJE

1. SEKOITA kaikki mausteet pienessä kulhossa.

2. SIROTTELE mausteet kanan päälle ja anna marinoitua 30 minuuttia.

3. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

4. ASETA siivet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

5. VALITSE Kana, säädä aika 20 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

6. VOITELE kanaa grillikastikkeella 5 minuutin välein.

7. POISTA kana kiertoilmakypsentimestä paistumisen valmistuttua.

8. TARJOILE BBQ kastikkeen kera.

 

Ingredients

Directions

BBQ-kana
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *