Valkosipuli-sitruuna kanankoivet

Kyllinglår med hvitløk og sitron 2 airfryer oppskrifter
RatingDifficultyBeginner

AINEKSET

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sitruuna, mehu & kuori
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • 2 tl paprikaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/2 tl fariinisokeria
  • 6 kanankoipea, nahallinen

AINEKSET

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sitruuna, mehu & kuori
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • 2 tl paprikaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/2 tl fariinisokeria
  • 6 kanankoipea, nahallinen

OHJE

1. SEKOITA oliiviöljy, sitruunamehu, sitruunankuori, valkosipulijauhe, paprika, suola, oregano, mustapippuri ja fariinisokeri pienessä kulhossa.

2. PYÖRITTELE kanankoipia marinadissa ja anna vaikuttaa 30 minuuttia.

3. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

4. ASETA kanankoivet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

5. VALITSE Kana, säädä aika 20 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

 

Ingredients

Directions

Valkosipuli-sitruuna kanankoivet
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *