MÄÄRÄ
2-3
Annosta
VALMISTUSAIKA
3
Minuuttia
PAISTOAIKA
5
Minuuttia
AINEKSET
- 1 1/2 tl suolaa
- 1 tl savustettua paprikaa
- 1 tl valkosipulijauhetta
- 1 tl italialaista maustetta
- 1 tl chilijauhetta
- 1/2 tl sipulijauhetta
- 1/4 tl cayennepippuria
- 1/4 tl mustapippuria
- 1/4 tl kuivattua timjamia
- 450 g suurta katkarapua, kuorittu & peratut
- 1 1/2 rkl oliiviöljyä
- Limeviipaleita tarjoiluun
OHJE
1. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 190 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.
2. SEKOITA kaikki mausteet suuressa kulhossa. Laita syrjään.
3. KÄÄNTELE katkarapua oliiviöljyssä, kunnes ne ovat tasaisesti peittyneet.
4. RIPOTTELE mausteseos katkaravun päälle ja sekoita hyvin.
5. ASETA katkarapu esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
6. VALITSE Katkarapu, säädä aika 5 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.
7. RAVISTA koreja paiston puolessa välissä (Ravistusmuistutus kertoo ajankohdan!).
8. TARJOILE limeviipaleiden kera.