MÄÄRÄ
4
Annosta
VALMISTUSAIKA
35
Minuuttia
PAISTOAIKA
8
Minuuttia
AINEKSET
RÉMOULADE
- 60 g majoneesia
- 1 tl kaprista, pesty & valutettu
- 1/2 rkl makeita suolakurkkuja, hienonnettu
- 1/2 rkl punasipulia, pieninä paloina
- 1/2 rkl sitruunamehua
- 1/2 tl Dijon-sinappia Suolaa & pippuria maun mukaan
RAPUKAKUT
- 1 suuri kananmuna, vatkattu
- 1 1/4 rkl majoneesia
- 3/4 tl Dijon-sinappia
- 1 tl Worcestershire-kastiketta
- 1 tl Old Bay -maustetta
- 1/4 tl suolaa
- Ripaus valkopippuria
- Ripaus cayennepippuria
- 30 g selleriä, hienonnettu
- 45 g punaista paprikaa, pieninä paloina
- 2 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettu
- 225 g ravunlihaa
- 30 g panko-korppujauhoja
- Ruoanlaittosuihke
OHJE
1. SEKOITA remoulade-ainekset hyvin. Laita syrjään.
2. VATKAA kananmuna, majoneesi, sinappi, Worcestershire, Old Bay -mauste, suola, valkopippuri, cayennepippuri, selleri, paprika ja persilja.
3. LISÄÄ ravunliha munaseokseen ja sekoita hyvin.
4. RIPOTTELE rapuseokseen korppujauhot ja sekoita varovasti, kunnes korppujauhot ovat sekoittuneet hyvin.
5. MUODOSTA rapuseoksesta neljä pihviä ja jäähdytä jääkaapissa 30 minuuttia.
6. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.
7. VUORAA esilämmitetyt paistokorit leivinpaperilla. Suihkuta rapukakut ruoanlaittosuihkeella ja aseta varovasti paperin päälle.
8. PAISTA rapukakkuja 205 °C:ssa 8 minuuttia, kunnes kakut ovat kullanruskeat.
9. KÄÄNNÄ rapukakkujen paiston puolessa välissä.
10. TARJOILE remouladen kera.