Rapukakut

Krabbekaker airfryer oppskrifter cosori
Rating

AINEKSET

RÉMOULADE

  • 60 g majoneesia
  • 1 tl kaprista, pesty & valutettu
  • 1/2 rkl makeita suolakurkkuja, hienonnettu
  • 1/2 rkl punasipulia, pieninä paloina
  • 1/2 rkl sitruunamehua
  • 1/2 tl Dijon-sinappia Suolaa & pippuria maun mukaan

RAPUKAKUT

  • 1 suuri kananmuna, vatkattu
  • 1 1/4 rkl majoneesia
  • 3/4 tl Dijon-sinappia
  • 1 tl Worcestershire-kastiketta
  • 1 tl Old Bay -maustetta
  • 1/4 tl suolaa
  • Ripaus valkopippuria
  • Ripaus cayennepippuria 
  • 30 g selleriä, hienonnettu
  • 45 g punaista paprikaa, pieninä paloina
  • 2 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettu
  • 225 g ravunlihaa
  • 30 g panko-korppujauhoja
  • Ruoanlaittosuihke 

AINEKSET

RÉMOULADE

  • 60 g majoneesia
  • 1 tl kaprista, pesty & valutettu
  • 1/2 rkl makeita suolakurkkuja, hienonnettu
  • 1/2 rkl punasipulia, pieninä paloina
  • 1/2 rkl sitruunamehua
  • 1/2 tl Dijon-sinappia Suolaa & pippuria maun mukaan

RAPUKAKUT

  • 1 suuri kananmuna, vatkattu
  • 1 1/4 rkl majoneesia
  • 3/4 tl Dijon-sinappia
  • 1 tl Worcestershire-kastiketta
  • 1 tl Old Bay -maustetta
  • 1/4 tl suolaa
  • Ripaus valkopippuria
  • Ripaus cayennepippuria
  • 30 g selleriä, hienonnettu
  • 45 g punaista paprikaa, pieninä paloina
  • 2 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettu
  • 225 g ravunlihaa
  • 30 g panko-korppujauhoja
  • Ruoanlaittosuihke

 

OHJE

1. SEKOITA remoulade-ainekset hyvin. Laita syrjään.

2. VATKAA kananmuna, majoneesi, sinappi, Worcestershire, Old Bay -mauste, suola, valkopippuri, cayennepippuri, selleri, paprika ja persilja.

3. LISÄÄ ravunliha munaseokseen ja sekoita hyvin.

4. RIPOTTELE rapuseokseen korppujauhot ja sekoita varovasti, kunnes korppujauhot ovat sekoittuneet hyvin.

5. MUODOSTA rapuseoksesta neljä pihviä ja jäähdytä jääkaapissa 30 minuuttia.

6. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.

7. VUORAA esilämmitetyt paistokorit leivinpaperilla. Suihkuta rapukakut ruoanlaittosuihkeella ja aseta varovasti paperin päälle.

8. PAISTA rapukakkuja 205 °C:ssa 8 minuuttia, kunnes kakut ovat kullanruskeat.

9. KÄÄNNÄ rapukakkujen paiston puolessa välissä.

10. TARJOILE remouladen kera.

 

Ingredients

Directions

Rapukakut
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *