Inkivääri-mustikka skonssit

Blåbærscones med ingefær airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET

  • 270 g jauhoja
  • 50 g sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1/8 tl suolaa
  • 6 rkl voita, kylmänä, viipaloitu
  • 100 g tuoreita mustikoita
  • 1,2 dl kuohukermaa
  • 2 isoa kananmunaa
  • 2 ts vaniljauutetta
  • 1 tl vettä
  • 2 tl tuoretta inkivääriä, raastettuna

AINEKSET

  • 270 g jauhoja
  • 50 g sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1/8 tl suolaa
  • 6 rkl voita, kylmänä, viipaloitu
  • 100 g tuoreita mustikoita
  • 1,2 dl kuohukermaa
  • 2 isoa kananmunaa
  • 2 ts vaniljauutetta
  • 1 tl vettä
  • 2 tl tuoretta inkivääriä, raastettuna

                    OHJE

1. SIIVILÖI jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola suuressa kulhossa.

2. PILKO voi jauhoihin taikinasekoittimella tai käsin, kunnes seos muistuttaa karkeita muruja.

3. SEKOITA mustikat ja inkivääri jauhoihin. Laita syrjään.

4. VATKAA kuohukerma, 1 kananmuna ja vaniljauute erillisessä kulhossa.

5. KÄÄNNÄ kermaseos jauhoihin, kunnes se on sekoittunut.

6. MUODOSTA taikinasta noin 38 mm:n paksuinen ympyrä ja leikkaa kahdeksaan osaan.

7. SIVELE skonssit kananmunasta ja vedestä valmistetulla seoksella. Laita syrjään.

8. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 175 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

9. VUORAA esilämmitetyn kiertoilmakypsentimen korit leivinpaperilla ja aseta skonssit päälle.

10. PAISTA 12 minuuttia 175 °C:ssa, kunnes ne ovat kullanruskeita.

 

Ingredients

Directions

Inkivääri-mustikka skonssit
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *