Japanilaiset lihapullat

japanske kjøttboller air fryer
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 450g jauhelihaa
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl miso tahnaa
  • 10 tuoretta mintun lehteä, hienonnettu
  • 4 salottisipulia, hienonnettu
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl pippuria
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 3 rkl riisiviiniä
  • 1 rkl sake
  • 1 rkl vettä
  • 1/2 tl fariinisokeria

AINEKSET

  • 450g jauhelihaa
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl miso tahnaa
  • 10 tuoretta mintun lehteä, hienonnettu
  • 4 salottisipulia, hienonnettu
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl pippuria
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 3 rkl riisiviiniä
  • 1 rkl sake
  • 1 rkl vettä
  • 1/2 tl fariinisokeria

OHJE

1. SEKOITA jauheliha, seesamiöljy, misotahna, mintunlehdet, salottisipulit, suola ja pippuri hyvin.

2. LISÄÄ pieni määrä seesamiöljyä käsiin ja muodosta seoksesta 51 mm:n lihapullia. Seoksesta muodostuu noin 8 lihapullaa.

3. ANNA lihapullien asettua jääkaapissa 10 minuuttia.

4. VALMISTA kastike lihapullille sekoittamalla soijakastike, mirin, sake, vesi ja fariinisokeri. Laita syrjään.

5. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.

6. ASETA jäähtyneet lihapullat esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

7. VALITSE Pihvi, säädä aika 10 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

8. VOITELE lihapullat kastikkeella 2 minuutin välein.

 

Ingredients

Directions

Japanilaiset lihapullat
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *