MÄÄRÄ
4
Annosta
VALMISTUSAIKA
15
Minuuttia
PAISTOAIKA
10
Minuuttia
AINEKSET
- 450g jauhelihaa
- 1 rkl seesamiöljyä
- 1 rkl miso tahnaa
- 10 tuoretta mintun lehteä, hienonnettu
- 4 salottisipulia, hienonnettu
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl pippuria
- 3 rkl soijakastiketta
- 3 rkl riisiviiniä
- 1 rkl sake
- 1 rkl vettä
- 1/2 tl fariinisokeria
OHJE
1. SEKOITA jauheliha, seesamiöljy, misotahna, mintunlehdet, salottisipulit, suola ja pippuri hyvin.
2. LISÄÄ pieni määrä seesamiöljyä käsiin ja muodosta seoksesta 51 mm:n lihapullia. Seoksesta muodostuu noin 8 lihapullaa.
3. ANNA lihapullien asettua jääkaapissa 10 minuuttia.
4. VALMISTA kastike lihapullille sekoittamalla soijakastike, mirin, sake, vesi ja fariinisokeri. Laita syrjään.
5. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.
6. ASETA jäähtyneet lihapullat esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
7. VALITSE Pihvi, säädä aika 10 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.
8. VOITELE lihapullat kastikkeella 2 minuutin välein.