MÄÄRÄ
3
Annosta
VALMISTUSAIKA
35
Minuuttia
PAISTOAIKA
10
Minuuttia
AINEKSET
- 450g lampaan jauhelihaa
- 3 valkosipulinkynttä
- 3/4 tl suolaa
- 1/4 tl pippuria
- 1 1/2 rkl minttua
- 1 tl kuminaa
- 1/2 tl chilikastiketta
- 1/2 tl chilimaustetta
- 1 kevätsipuli
- 1 rkl persiljaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl sitruunan kuorta
- 1 tl oliiviöljyä
OHJE
1. SEKOITA lammas, valkosipuli, suola, pippuri, minttu, juustokumina, tulinen kastike, chilijauhe, vihersipuli, persilja, sitruunamehu ja sitruunankuori hyvin.
2. MUODOSTA lampaasta 9 pyörykkää ja jäähdytä jääkaapissa 30 minuuttia.
3. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.
4. PEITÄ pyörykät oliiviöljyllä ja aseta esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
5. VALITSE Pihvi, säädä aika 10 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.