Välimerelliset lampaanlihapullat

Greske kjøttboller av lam airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET

  • 450g lampaan jauhelihaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/4 tl pippuria
  • 1 1/2 rkl minttua
  • 1 tl kuminaa
  • 1/2 tl chilikastiketta
  • 1/2 tl chilimaustetta
  • 1 kevätsipuli
  • 1 rkl persiljaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl sitruunan kuorta
  • 1 tl oliiviöljyä

AINEKSET

  • 450g lampaan jauhelihaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/4 tl pippuria
  • 1 1/2 rkl minttua
  • 1 tl kuminaa
  • 1/2 tl chilikastiketta
  • 1/2 tl chilimaustetta
  • 1 kevätsipuli
  • 1 rkl persiljaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl sitruunan kuorta
  • 1 tl oliiviöljyä

OHJE

1. SEKOITA lammas, valkosipuli, suola, pippuri, minttu, juustokumina, tulinen kastike, chilijauhe, vihersipuli, persilja, sitruunamehu ja sitruunankuori hyvin.

2. MUODOSTA lampaasta 9 pyörykkää ja jäähdytä jääkaapissa 30 minuuttia.

3. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.

4. PEITÄ pyörykät oliiviöljyllä ja aseta esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

5. VALITSE Pihvi, säädä aika 10 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

 

Ingredients

Directions

Välimerelliset lampaanlihapullat
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *