Kala tacot

taco med panert fisk airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 450 g tilapiaa, leikkaa 38 mm:n paksuisiksi  puikoiksi 
  • 50 g keltaisia maissijauhoja
  • 1/2 tl jauhettua kuminaa
  • 1/2 tl chilijauhetta
  • 1/2 tl valkosipulijauhetta
  • 1/2 tl sipulijauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • Ruoanlaittosuihketta
  • Maissitortilloja tarjoiluun
  • Tartarkastiketta tarjoiluun
  • Limeviipaleita tarjoiluun

AINEKSET

  • 450 g tilapiaa, leikkaa 38 mm:n paksuisiksi puikoiksi
  • 50 g keltaisia maissijauhoja
  • 1/2 tl jauhettua kuminaa
  • 1/2 tl chilijauhetta
  • 1/2 tl valkosipulijauhetta
  • 1/2 tl sipulijauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • Ruoanlaittosuihketta
  • Maissitortilloja tarjoiluun
  • Tartarkastiketta tarjoiluun
  • Limeviipaleita tarjoiluun

OHJE

1. LEIKKAA tilapia 38 mm:n paksuisiksi puikoiksi.

2. SEKOITA maissijauhot ja mausteet matalassa astiassa.

3. PYÖRITTELE kalapuikkoja maustetussa maissijauhossa. Laita jääkaappiin.

4. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 175 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

5. SUIHKUTA kala avokätisesti ruoanlaittosuihkeella ja laita esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

6. VALITSE Kalaruoka, säädä aika 7 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

7. KÄÄNNÄ kala paiston puolessa välissä.

8. TARJOILE kala maissitortillojen, tartarkastikkeen ja limen kera.

 

Ingredients

Directions

Kala tacot
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *