Teriyaki lohi

Teriyakiglasert laks airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

TERIYAKI KASTIKE

  • 1 1/4  dl soijakastiketta
  • 50 g sokeria
  • 1/4 tl raastettua inkivääriä
  • 1 valkosipulin kynsi, murskattu
  • 60 ml appelsiinimehua

LOHI

  • 2 lohifilettä (148 g)
  • 1 rkl kasviöljyä
  • Suolaa & valkopippuria maun mukaan

 

AINEKSET

TERIYAKI KASTIKE

  • 1 1/4 dl soijakastiketta
  • 50 g sokeria
  • 1/4 tl raastettua inkivääriä
  • 1 valkosipulin kynsi, murskattu
  • 60 ml appelsiinimehua

LOHI

  • 2 lohifilettä (148 g)
  • 1 rkl kasviöljyä
  • Suolaa & valkopippuria maun mukaan

 

OHJE

1. SEKOITA teriyaki-kastikkeen ainesosat pienessä kattilassa.

2. KUUMENNA kastike kiehuvaksi, vähennä lämpöä puolella ja anna jäähtyä.

3. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 175 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

4. VOITELE lohi öljyllä ja mausta suolalla ja valkopippurilla.

5. ASETA lohi esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen nahkapuoli alaspäin. Valitse Kalaruoka, säädä 8 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

6. POISTA lohi kiertoilmakypsentimestä paiston valmistuttua.  Anna lohen vetäytyä 5 minuuttia ja kaada päälle teriyaki-kastike.

7. TARJOILE valkoisen riisin tai grillattujen vihannesten kera.

 

Ingredients

Directions

Teriyaki lohi
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *