Kesäkurpitsa ranskalaiset

Squash pommes frites
RatingDifficultyIntermediate

OHJE

  • 2 kesäkurpitsaa, leikkaa 2cm suikaleiksi
  • 65 g jauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 1/2 tl pippuria
  • 2 kananmunaa
  • 1 rkl maitoa
  • 100 g Panko korppujauhoja (italialais maustettuja)
  • 35 g parmesaanijuustoa, raastettu
  • Ruoanlaittoöljy/suihke
  • Kastiketta tarjoiluun

OHJE

  • 2 kesäkurpitsaa, leikkaa 2cm suikaleiksi
  • 65 g jauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 1/2 tl pippuria
  • 2 kananmunaa
  • 1 rkl maitoa
  • 100 g Panko korppujauhoja (italialais maustettuja)
  • 35 g parmesaanijuustoa, raastettu
  • Ruoanlaittoöljy/suihke
  • Kastiketta tarjoiluun

OHJE

1. LEIKKAA kesäkurpitsat 2 cm:n paksuisiksi suikaleiksi. 

2. SEKOITA jauhot, suola ja pippuri astiassa. Vatkaa kananmuna ja maito erillisessä astiassa. Sekoita korppujauhot ja parmesaanijuusto toisessa astiassa.

3. PYÖRITTELE kesäkurpitsapalasia jauhoissa, kasta kananmunaan ja pyörittele sitten korppujauhoissa. Laita syrjään.

4. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 175 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

5. ASETA leivitetyt kesäkurpitsat tasaisesti esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen ja suihkuta ruoanlaittosuihkeella.

6. VALITSE Pakasteruoat, säädä aika 8 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

7. RAVISTA koreja paiston puolessa välissä (Ravistusmuistutus kertoo ajankohdan!).

8. TARJOILE ranch-kastikkeen kera.

 

Ingredients

Directions

Kesäkurpitsa ranskalaiset
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *