New York naudan chimichurri

new york biff chimchurri airfryer oppskrifter
RatingDifficultyBeginner

AINEKSET

CHIMICHURRI KASTIKE

  • 4 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • 4 1/2 rkl tuoretta basilikaa
  • 4 1/2 rkl korianteria
  • 4 1/2 rkl persiljaa
  • 4 anjovisfilettä
  • 1 pieni salottisipuli
  • 2 valkosipulinkynttä, kuorittu
  • 1 sitruuna, mehustettu
  • Ripaus jauhettua punaista paprikaa

PIHVI

  • 2 tl kasviöljyä
  • New York strip -pihvi (500 g)
  • Suolaa & pippuria maun mukaan

AINEKSET

CHIMICHURRI KASTIKE

  • 4 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • 4 1/2 rkl tuoretta basilikaa
  • 4 1/2 rkl korianteria
  • 4 1/2 rkl persiljaa
  • 4 anjovisfilettä
  • 1 pieni salottisipuli
  • 2 valkosipulinkynttä, kuorittu
  • 1 sitruuna, mehustettu
  • Ripaus jauhettua punaista paprikaa

PIHVI

  • 2 tl kasviöljyä
  • New York strip -pihvi (500 g)
  • Suolaa & pippuria maun mukaan

OHJE

1. SEKOITA kaikki chimichurri-kastikkeen ainesosat tehosekoittimessa, kunnes haluttu koostumus on saavutettu.

2. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.

3. HIERO pihviin kasviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. ASETA pihvi esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen. Valitse Pihvi, säädä aika 6 minuuttiin (puolikypsä) ja paina Aloita/Keskeytä.

5. ANNA pihvin vetäytyä 5 minuuttia paistumisen valmistuttua. Viipaloi, lisää päälle chimichurri-kastiketta ja tarjoile

 

Ingredients

Directions

New York naudan chimichurri
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *