MÄÄRÄ
2
Annosta
VALMISTUSAIKA
10
Minuuttia
PAISTOAIKA
16
Minuuttia
AINEKSET
- 6 keskikokoista jalapenoa, puolitettu pitkittäin & siemenet poistettu
- 80 g tuorejuustoa
- Suolaa & pippuria maun mukaan
- 6 viipaletta pekonia, halkaistu
OHJE
1. LEIKKAA jalapenot puoliksi pitkittäin ja poista kaikki siemenet. Laita syrjään.
2. SEKOITA jauhettu sianliha, cheddar, suola ja pippuri kulhossa hyvin.
3. LUSIKOI noin 20 ml sianlihaseosta kuhunkin jalapenon puolikkaaseen.
4. ASETA jalapenon puolikkaat takaisin yhteen ja kääri pekonia ympärille.
5. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä säädä 160 °C:seen ja anna lämmitä.
6. ASETA pekoniin käärityt jalapenot esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
7. VALITSE Pekoni, säädä aika 16 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.
8. TARJOILE haluamasi dippikastikkeen kera