MÄÄRÄ
4
Annosta
VALMISTUSAIKA
10
Minuuttia
PAISTOAIKA
9
Minuuttia
AINEKSET
- 6 viipaletta prosciuttokinkkua, ohuesti viipaloitu
- 1 porsaan sisäfilee (450 g), leikkaa halkaistu, auki levitetty & litteäksi nuijittu
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 30 g tuoreita pinaatinlehtiä, jaettu
- 3 viipaletta mozzarellajuustoa, jaettu
- 20 g aurinkokuivattuja tomaatteja, jaettu
- 2 tl oliiviöljyä, jaettu
OHJE
1. LEVITÄ 3 prosciutto-viipaletta leivinpaperille hieman päällekkäin. Aseta yksi porsaanlihan puolikas päälle. Toista toisella lihapalalla.
2. MAUSTA porsaan rulla sisäpuoli suolalla ja pippurilla.
3. PINOA puolet pinaatista, juustosta ja aurinkokuivatuista tomaateista porsaan sisäfileen päälle. Jätä noin 13 mm reunus joka puolelle.
4. KIERRÄ sisäfilee tiukasti täytteen ympärille ja sido yhteen keittiönarulla, jotta se pysyy kasassa.
5. TOISTA toiselle porsaan ulkofileelle. Aseta rullat jääkaappiin.
6. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.
7. VOITELE kukin kääritty sisäfilee 1 teelusikalla oliiviöljyä ja aseta sisäfileet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
8. VALITSE Pihvi, säädä aika 9 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.
9. ANNA rullien vetäytyä 10 minuuttia ennen viipaloimista.