Prosciutto porsaanrulla

Svinerullade med parmaskinke airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET

  • 6 viipaletta prosciuttokinkkua, ohuesti viipaloitu
  • 1 porsaan sisäfilee (450 g), leikkaa halkaistu, auki levitetty & litteäksi nuijittu
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 30 g tuoreita pinaatinlehtiä, jaettu
  • 3 viipaletta mozzarellajuustoa, jaettu
  • 20 g aurinkokuivattuja tomaatteja, jaettu
  • 2 tl oliiviöljyä, jaettu

AINEKSET

  • 6 viipaletta prosciuttokinkkua, ohuesti viipaloitu
  • 1 porsaan sisäfilee (450 g), leikkaa halkaistu, auki levitetty & litteäksi nuijittu
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 30 g tuoreita pinaatinlehtiä, jaettu
  • 3 viipaletta mozzarellajuustoa, jaettu
  • 20 g aurinkokuivattuja tomaatteja, jaettu
  • 2 tl oliiviöljyä, jaettu

 

OHJE

1.  LEVITÄ 3 prosciutto-viipaletta leivinpaperille hieman päällekkäin. Aseta yksi porsaanlihan puolikas päälle. Toista toisella lihapalalla.

2. MAUSTA porsaan rulla sisäpuoli suolalla ja pippurilla.

3. PINOA puolet pinaatista, juustosta ja aurinkokuivatuista tomaateista porsaan sisäfileen päälle. Jätä noin 13 mm reunus joka puolelle.

4. KIERRÄ sisäfilee tiukasti täytteen ympärille ja sido yhteen keittiönarulla, jotta se pysyy kasassa.

5. TOISTA toiselle porsaan ulkofileelle. Aseta rullat jääkaappiin.

6. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.

7. VOITELE kukin kääritty sisäfilee 1 teelusikalla oliiviöljyä ja aseta sisäfileet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

8. VALITSE Pihvi, säädä aika 9 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

9. ANNA rullien vetäytyä 10 minuuttia ennen viipaloimista.

 

Ingredients

Directions

Prosciutto porsaanrulla
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *