MÄÄRÄ
2
Annosta
VALMISTUSAIKA
10
Minuuttia
PAISTOAIKA
14
Minuuttia
AINEKSET
- 2 porsaankyljystä (170 g), luuton
- 60 g panko-korppujauhoja
- 1 tl valkosipulijauhetta
- 1 tl sipulijauhetta
- 1 tl suolaa
- 1/4 tl valkopippuria
- 60 g vehnäjauhoa
- 2 kananmunaa, vatkattu
- Ruoanlaittosuihke
OHJE
1. ASETA porsaankyljykset ziplock-pussiin tai peitä muovikelmulla.
2. NUIJI porsaankyljyksiä kaulimella tai lihanuijalla 13 mm:n paksuisiksi.
3. SEKOITA korppujauhot ja mausteet kulhossa. Laita syrjään.
4. JAUHOTA porsaankyljykset jauhossa, kasta vatkattuun kananmunaan ja pyöritä korppujauhoissa.
5. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 180 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.
6. SUIHKUTA porsaankyljykset molemmin puolin ruoanlaittosuihkeella ja aseta esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
7. PAISTA porsaankyljykset 180 °C:ssa 14 minuuttia.
8. POISTA kiertoilmakypsentimestä paistumisen valmistuttua ja anna vetäytyä 5 minuuttia.
9. LEIKKAA paloiksi ja tarjoile.