Tonkatsu porsas

svinekjøtt tonkatsu
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 2 porsaankyljystä (170 g), luuton
  • 60 g panko-korppujauhoja
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl valkopippuria
  • 60 g vehnäjauhoa
  • 2 kananmunaa, vatkattu
  • Ruoanlaittosuihke 

AINEKSET

  • 2 porsaankyljystä (170 g), luuton
  • 60 g panko-korppujauhoja
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl valkopippuria
  • 60 g vehnäjauhoa
  • 2 kananmunaa, vatkattu
  • Ruoanlaittosuihke

 

OHJE

1. ASETA porsaankyljykset ziplock-pussiin tai peitä muovikelmulla.

2. NUIJI porsaankyljyksiä kaulimella tai lihanuijalla 13 mm:n paksuisiksi.

3. SEKOITA korppujauhot ja mausteet kulhossa. Laita syrjään.

4. JAUHOTA porsaankyljykset jauhossa, kasta vatkattuun kananmunaan ja pyöritä korppujauhoissa.

5. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 180 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

6. SUIHKUTA porsaankyljykset molemmin puolin ruoanlaittosuihkeella ja aseta esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

7. PAISTA porsaankyljykset 180 °C:ssa 14 minuuttia.

8. POISTA kiertoilmakypsentimestä paistumisen valmistuttua ja anna vetäytyä 5 minuuttia.

9. LEIKKAA paloiksi ja tarjoile.

 

[/text_box] [/ux_banner]

Ingredients

Directions

Tonkatsu porsas
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *