Skottilaiset kananmunat

RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 30 g vehnäjauhoa
  • 1 tl suolaa, jaettu
  • 1/2 tl mustapippuria, jaettu
  • 1/2 tl valkosipulijauhetta, jaettu
  • 1/2 tl paprikaa, jaettu
  • 2 suurta kananmunaa, vatkattu
  • 1 rkl maitoa
  • 30 g panko-korppujauhoja
  • 40 g makeuttamattomia kookoshiutaleita
  • 225 g suuria katkarapuja, kuorittu (jätä pyrstöt) & perattu
  • Ruoanlaittosuihke 

AINEKSET

  • 30 g vehnäjauhoa
  • 1 tl suolaa, jaettu
  • 1/2 tl mustapippuria, jaettu
  • 1/2 tl valkosipulijauhetta, jaettu
  • 1/2 tl paprikaa, jaettu
  • 2 suurta kananmunaa, vatkattu
  • 1 rkl maitoa
  • 30 g panko-korppujauhoja
  • 40 g makeuttamattomia kookoshiutaleita
  • 225 g suuria katkarapuja, kuorittu (jätä pyrstöt) & perattu
  • Ruoanlaittosuihke

OHJE

1. SEKOITA jauhot ja puolet mausteista yhdessä kulhossa. Vatkaa kananmuna ja maito erillisessä kulhossa.

2. SEKOITA panko-korppujauhot, kookos ja loput mausteista toisessa kulhossa.

3. PYÖRITTELE kutakin katkarapua jauhoissa, kasta kananmunaan ja pyörittele sitten korppujauhoissa ja kookoshiutaleissa. Kasta uudelleen kananmuniin ja korppujauhoihin. Laita syrjään.

4. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 175 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

5. LISÄÄ katkaravut tasaisesti esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen ja suihkuta ruoanlaittosuihkeella.

6. VALITSE Pakasteruoat, säädä aika 8 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

7. KÄÄNNÄ katkaravut paiston puolessa välissä (Ravistusmuistutus ilmoittaa tästä).

 

Ingredients

Directions

Skottilaiset kananmunat
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *