Valkosipuli-yrtti kanavartaat

kyllingspyd med hvitløk og urter airfryer oppskrifter
RatingDifficultyBeginner

AINEKSET

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynsi, raastettu
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1/2 tl kuivattua timjamia
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 1 sitruuna, mehu
  • 450 g kanan reittä, luuton, nahaton, leikkaa 4 cm palasiksi
  • 2 puuvarrasta, halkaistu

AINEKSET

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynsi, raastettu
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1/2 tl kuivattua timjamia
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 1 sitruuna, mehu
  • 450 g kanan reittä, luuton, nahaton, leikkaa 4 cm palasiksi
  • 2 puuvarrasta, halkaistu

OHJE

1. SEKOITA oliiviöljy, valkosipuli, oregano, timjami, suola, mustapippuri ja sitruunamehu suuressa kulhossa.

2. LISÄÄ kana marinadiin ja marinoi tunnin ajan.

3. VALITSE Esilämmitä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

4. LEIKKAA marinoitu kana 4 cm:n palasiksi ja laita halkaistuihin vartaisiin.

5. ASETA vartaat esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

6. VALITSE Kana, aseta aika 10 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

 

Ingredients

Directions

Valkosipuli-yrtti kanavartaat
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *