Suklaa-espressomuffinit

Sjokolademuffins espresso airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 120 g vehnäjauhoa
  • 60 g kaakaojauhetta
  • 150 g fariinisokeria
  • 1/2  tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl espressojauhetta
  • 1/2 tl ruokasoodaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 suuri kananmuna
  • 2 dl maitoa
  • 1 tl vaniljauutetta 1 tl viinietikkaa
  • 80 ml kasviöljyä
  • Ruoanlaittosuihketta

AINEKSET

  • 120 g vehnäjauhoa
  • 60 g kaakaojauhetta
  • 150 g fariinisokeria
  • 1/2  tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl espressojauhetta
  • 1/2 tl ruokasoodaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 suuri kananmuna
  • 2 dl maitoa
  • 1 tl vaniljauutetta 1 tl viinietikkaa
  • 80 ml kasviöljyä
  • Ruoanlaittosuihketta 

 

OHJE

1. SEKOITA jauho, kaakaojauhe, sokeri, leivinjauhe, espressojauhe, ruokasooda ja suola suuressa kulhossa.

2. VATKAA kananmuna, maito, vanilja, etikka ja öljy erillisessä kulhossa.

3. SEKOITA märät ainekset kuiviin, kunnes hyvin sekoittunut.

4. VOITELE muffinimuotit ruoanlaittosuihkeella ja kaada taikinaa muotteihin, kunnes ne ovat ¾ täynnä.

5. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 150 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

6. ASETA muffinimuotit varovasti esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen. Saatat joutua paistamaan erissä.

7. VALITSE Jälkiruoat, säädä aika 15 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

 

Ingredients

Directions

Suklaa-espressomuffinit
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *