Mustikka-sitruuna muffinit

Muffins med blåbær og sitron airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 1/2 tl sitruunamehua
  • 1 1/4 dl kookosmaitoa tai soijamaitoa
  • 135 g jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/4 tl ruokasoodaa
  • 1/4 tl suolaa
  • 50 g sokeria
  • 3 rkl kookosöljyä
  • 1 sitruunan kuori
  • 1/2 tl vaniljauutetta
  • 150 g tuoreita mustikoita
  • Ruoanlaittoöljyä

AINEKSET

  • 1/2 tl sitruunamehua
  • 1 1/4 dl kookosmaitoa tai soijamaitoa
  • 135 g jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/4 tl ruokasoodaa
  • 1/4 tl suolaa
  • 50 g sokeria
  • 3 rkl kookosöljyä
  • 1 sitruunan kuori
  • 1/2 tl vaniljauutetta
  • 150 g tuoreita mustikoita
  • Ruoanlaittoöljyä

OHJE

1. SEKOITA sitruunamehu ja kookosmaito pienessä kulhossa ja laita syrjään.

2. SEKOITA jauho, leivinjauhe, ruokasooda ja suola erillisessä kulhossa ja laita syrjään.

3. VATKAA sokeri, kookosöljy, sitruunankuori ja vaniljauute erillisessä kulhossa. Sekoita kookos-sitruunaseos.

4. SEKOITA kuiva seos märkään asteittain, kunnes seos on tasainen. Sekoita mustikat sekaan varovasti.

5. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 150 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

6. VOITELE muffinimuotit ruoanlaittosuihkeella ja kaada taikinaa muotteihin, kunnes ne ovat ¾ täynnä.

7. ASETA muffinimuotit varovasti esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen. Valitse Jälkiruoat, säädä aika 15 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

8. POISTA muffinit paistumisen jälkeen ja anna jäähtyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

 

Ingredients

Directions

Mustikka-sitruuna muffinit
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *