Suklaakohokkaat

Sjokoladesufflé airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • Voita, voiteluun
  • Sokeria päälle
  • 80 g tummaa suklaata
  • 60 g voita
  • 2 kananmunaa, valkuaiset eroteltuina
  • 1/2 tl vaniljauutetta
  • 2 rkl jauhoja
  • 3 rkl sokeria
  • Tomusokeria, tarjoiluun

AINEKSET

  • Voita, voiteluun
  • Sokeria päälle
  • 80 g tummaa suklaata
  • 60 g voita
  • 2 kananmunaa, valkuaiset eroteltuina
  • 1/2 tl vaniljauutetta
  • 2 rkl jauhoja
  • 3 rkl sokeria
  • Tomusokeria, tarjoiluun

OHJE

1. VOITELE kaksi 170 g:n annosvuokaa voilla. Ripottele sokeria annosvuokiin, ravista levittääksesi kaikkialle ja poista ylimääräinen sokeri.

2. SULATA suklaa ja voi mikroaaltouunissa 30 sekunnin välein, kunnes suklaa on kokonaan sulanut, noin 30 sekuntia-1 minuutti.

3. VATKAA kananmunankeltuaiset ja vaniljauute sulatettuun suklaaseen nopeasti. Sekoita sekaan jauhot, kunnes seos on tasainen ja laita syrjään jäähtymään.

4. VATKAA munanvalkuaiset suuressa kulhossa sähkövatkaimella keskinopeudella, kunnes se pysyy hyvin kasassa.

5. LISÄÄ sokeri vähän kerrallaan samalla, kun jatkat sekoittamista keskinopeudella. Vaihda nopeampaan tilaan, kunnes valkuaiset pysyvät hyvin kasassa. Laita syrjään.

6. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 165 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

7. SEKOITA 60 g valkuaisia suklaaseokseen. Lisää sitten suklaaseos jäljelle jääviin valkuaisiin ja taita seosta varovasti mutta perusteellisesti.

8. LUSIKOI taikina annosvuokiin ja aseta esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

9. PAISTA kohokkaita 165 °C:ssa 13 minuuttia.

10. TOMUTA kohokkaat tomusokerilla ja tarjoile välittömästi.

 

Ingredients

Directions

Suklaakohokkaat
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *