Tahmea viismauste-kana

Klissete kylling med 5 krydre airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET

  • 3 rkl hoisin-kastiketta
  • 1 rkl osterikastiketta
  • 3 valkosipulinkynttä, hienonnettu
  • 2 tl viismaustetta
  • 4 rkl hunajaa, jaettu
  • 2 rkl tummaa soijakastiketta, jaettu
  • 4 kanan reittä, luuton, nahallinen

AINEKSET

  • 3 rkl hoisin-kastiketta
  • 1 rkl osterikastiketta
  • 3 valkosipulinkynttä, hienonnettu
  • 2 tl viismaustetta
  • 4 rkl hunajaa, jaettu
  • 2 rkl tummaa soijakastiketta, jaettu
  • 4 kanan reittä, luuton, nahallinen

 

OHJE

1. SEKOITA hoisin- ja osterikastike, valkosipuli, viismauste, 30 ml hunajaa ja 20 ml tummaa soijakastiketta suuressa kulhossa. Lisää kanan reidet ja sekoita hyvin. Marinoi vähintään 2 tuntia.

2. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

3. ASETA kanan reidet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

4. VALITSE Kana, säädä aika 12 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

5. SEKOITA jäljelle jäänyt hunaja ja soijakastike pienessä kulhossa.

6. VOITELE kana hunaja-soijakastikkeella 8 minuutin paiston jälkeen ja jatka paistamista 4 minuuttia.

7. TARJOILE höyrytetyn kiinalaisen parsakaalin ja riisin kera.

 

Ingredients

Directions

Tahmea viismauste-kana
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *