Hunaja-sitruuna kana

Kylling med honning og sitron
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 3 rkl hunajaa, lisää päälle 
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 sitruuna, mehu
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettu
  • 4 kanan reittä, luullinen, nahallinen
  • Suolaa maun mukaan
  • Sitruunaviipaleita koristeluun

AINEKSET

  • 3 rkl hunajaa, lisää päälle
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 sitruuna, mehu
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettu
  • 4 kanan reittä, luullinen, nahallinen
  • Suolaa maun mukaan
  • Sitruunaviipaleita koristeluun

 

OHJE

1. SEKOITA hunaja, soijakastike, sitruunamehu ja valkosipuli kulhossa. Liota kanan reidet ja marinoi tunnin ajan.

2. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

3. ASETA kanan reidet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

4. VALITSE Kana, säädä aika 15 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

5. POISTA korit kiertoilmakypsentimestä, kun ajastimessa on jäljellä 5 minuuttia. Valele kana marinadilla ja aseta korit takaisin paistamisen loppuajaksi.

6. MAUSTA suolalla, valuta päälle hunajaa ja koristele sitruunaviipaleilla.

 

Ingredients

Directions

Hunaja-sitruuna kana
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *