MÄÄRÄ
2-4
Annosta
VALMISTUSAIKA
35
Minuuttia
PAISTOAIKA
8
Minuuttia
AINEKSET
- 1 rkl maissitärkkelystä
- 120 ml vettä
- 60 ml soijakastiketta
- 50 g fariinisokeria, kevyesti hienonnettu
- 1 valkosipulinkynsi, hienonnettu
- 1/2 tl raastettua inkivääriä
- Mustapippuria maun mukaan
- 450 g porsaan kyljysselkää 4 cm:n kuutioiksi
- 2 puuvarrasta, halkaistu
- Ruoanlaittosuihke
- Suolaa & pippuria maun mukaan
OHJE
1. SEKOITA maissitärkkelys ja vesi.
2. SEKOITA maissitärkkelysseos, soijakastike, fariinisokeri, valkosipuli ja inkivääri pienessä kattilassa. Paista korkealla lämmöllä, kunnes se kiehuu ja paksuuntuu, noin 5 minuuttia.
3. MAUSTA kastike maun mukaan mustapippurilla ja anna jäähtyä.
4. VARRASTA porsaspalat tasaisesti puuvartaisiin.
5. MARINOI varrastettu porsas teriyaki-kastikkeessa 30 minuuttia.
6. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.
7. ASETA vartaat esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen ja suihkuta ruoanlaittosuihkeessa.
8. VALITSE Pihvi, säädä 8 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.
9. VOITELE vartaat teriyaki-kastikkeella 2 minuutin välein paiston aikana.
10. MAUSTA maun mukaan suolalla ja pippurilla ja tarjoile.