Teriyaki possunvartaat

Svinekjøtt teriyaki grillspyd airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET

  • 1 rkl maissitärkkelystä
  • 120 ml vettä
  • 60 ml soijakastiketta
  • 50 g fariinisokeria, kevyesti hienonnettu 
  • 1 valkosipulinkynsi, hienonnettu
  • 1/2 tl raastettua inkivääriä
  • Mustapippuria maun mukaan
  • 450 g porsaan kyljysselkää 4 cm:n kuutioiksi 
  • 2 puuvarrasta, halkaistu
  • Ruoanlaittosuihke 
  • Suolaa & pippuria maun mukaan

 

AINEKSET

  • 1 rkl maissitärkkelystä
  • 120 ml vettä
  • 60 ml soijakastiketta
  • 50 g fariinisokeria, kevyesti hienonnettu 
  • 1 valkosipulinkynsi, hienonnettu
  • 1/2 tl raastettua inkivääriä
  • Mustapippuria maun mukaan
  • 450 g porsaan kyljysselkää 4 cm:n kuutioiksi
  • 2 puuvarrasta, halkaistu
  • Ruoanlaittosuihke
  • Suolaa & pippuria maun mukaan

OHJE

1. SEKOITA maissitärkkelys ja vesi.

2. SEKOITA maissitärkkelysseos, soijakastike, fariinisokeri, valkosipuli ja inkivääri pienessä kattilassa. Paista korkealla lämmöllä, kunnes se kiehuu ja paksuuntuu, noin 5 minuuttia.

3. MAUSTA kastike maun mukaan mustapippurilla ja anna jäähtyä.

4. VARRASTA porsaspalat tasaisesti puuvartaisiin.

5. MARINOI varrastettu porsas teriyaki-kastikkeessa 30 minuuttia.

6. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.

7. ASETA vartaat esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen ja suihkuta ruoanlaittosuihkeessa.

8. VALITSE Pihvi, säädä 8 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.

9. VOITELE vartaat teriyaki-kastikkeella 2 minuutin välein paiston aikana.

10. MAUSTA maun mukaan suolalla ja pippurilla ja tarjoile.

 

Ingredients

Directions

Teriyaki possunvartaat
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *