Korealaistyyliset naudanlihavartaat

biffspyd airfryer oppskrifter cosori
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 1 rkl ssamjang-tahnaa
  • 1 rkl gochujang-tahnaa
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl riisiviinietikkaa
  • 450 g naudan läpipihviä, leikkaa 4 cm:n paloiksi 
  • 2 puuvarrasta, halkaistu

AINEKSET

  • 1 rkl ssamjang-tahnaa
  • 1 rkl gochujang-tahnaa
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl riisiviinietikkaa
  • 450 g naudan läpipihviä, leikkaa 4 cm:n paloiksi
  • 2 puuvarrasta, halkaistu

OHJE

1. SEKOITA ssamjang, gochujang, soijakastike, seesamiöljy, hunaja ja etikka kulhossa.

2. LISÄÄ leikattu naudanliha marinadiin ja marinoi tunnin ajan.

3. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.

4. VARRASTA naudanlihapalaset halkaistuihin vartaisiin ja aseta vartaat esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

5. VALITSE Pihvi ja paina Aloita/Keskeytä.

 

Ingredients

Directions

Korealaistyyliset naudanlihavartaat
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *