MÄÄRÄ
2-4
Annosta
VALMISTUSAIKA
1
Tuntia
PAISTOAIKA
6
Minuuttia
AINEKSET
- 1 rkl ssamjang-tahnaa
- 1 rkl gochujang-tahnaa
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 rkl seesamiöljyä
- 1 rkl hunajaa
- 1 tl riisiviinietikkaa
- 450 g naudan läpipihviä, leikkaa 4 cm:n paloiksi
- 2 puuvarrasta, halkaistu
OHJE
1. SEKOITA ssamjang, gochujang, soijakastike, seesamiöljy, hunaja ja etikka kulhossa.
2. LISÄÄ leikattu naudanliha marinadiin ja marinoi tunnin ajan.
3. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.
4. VARRASTA naudanlihapalaset halkaistuihin vartaisiin ja aseta vartaat esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
5. VALITSE Pihvi ja paina Aloita/Keskeytä.