MÄÄRÄ
2
Annosta
VALMISTUSAIKA
2
Tuntia
PAISTOAIKA
6
Minuuttia
AINEKSET
- 60 ml oliiviöljyä
- 60 ml balsamiviinietikkaa
- 2 rkl Dijon-sinappia
- 500 g kylkipala
- Suolaa & pippuria maun mukaan
- 4 basilikan lehteä, viipaloitu
OHJE
1. SEKOITA oliiviöljy, balsamiviinietikka ja sinappi. Vatkaa yhteen marinadiksi.
2. ASETA pihvi suoraan marinadiin. Peitä muovikelmulla ja marinoi jääkaapissa kaksi tuntia tai yön yli.
3. POISTA jääkaapista ja palauta huonelämpötilaan.
4. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.
5. ASETA pihvi esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen, valitse Pihvi ja paina Aloita/Keskeytä.
6. VIIPALOI vinoon leikataksesi lihaksen sitkeyden läpi. Mausta suolalla ja pippurilla, koristele basilikalla ja tarjoile.