Balsami-sinappikylkipihvi

Flankestek med balsamico airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 60 ml oliiviöljyä
  • 60 ml balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • 500 g kylkipala
  • Suolaa & pippuria maun mukaan
  • 4 basilikan lehteä, viipaloitu

AINEKSET

  • 60 ml oliiviöljyä
  • 60 ml balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • 500 g kylkipala
  • Suolaa & pippuria maun mukaan
  • 4 basilikan lehteä, viipaloitu

 

OHJE

1. SEKOITA oliiviöljy, balsamiviinietikka ja sinappi. Vatkaa yhteen marinadiksi.

2. ASETA pihvi suoraan marinadiin. Peitä muovikelmulla ja marinoi jääkaapissa kaksi tuntia tai yön yli.

3. POISTA jääkaapista ja palauta huonelämpötilaan.

4. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.

5. ASETA pihvi esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen, valitse Pihvi ja paina Aloita/Keskeytä.

6. VIIPALOI vinoon leikataksesi lihaksen sitkeyden läpi. Mausta suolalla ja pippurilla, koristele basilikalla ja tarjoile.

 

Ingredients

Directions

Notes

Balsami-sinappikylkipihvi
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *