Italialaiset lihapullat

Italienske kjøttboller airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 225 grammaa jauhelihaa
  • 30 grammaa korppujauhoja
  • 30 ml maitoa
  • 1 kananmuna
  • 1 tl valkosipulimauste
  • 1 tl sipulimauste
  • 2 tl kuivattua oreganoa
  • 1 rkl kuivattua persiljaa
  • Suolaa ja pippuria
  • 3 rkl parmesan juustoa, raastettuna, sekä lisää tarjoiluun
  • Ruokaspray / öljy
  • Marinara kastiketta, tarjoiluun

AINEKSET

  • 225 grammaa jauhelihaa
  • 30 grammaa korppujauhoja
  • 30 ml maitoa
  • 1 kananmuna
  • 1 tl valkosipulimauste
  • 1 tl sipulimauste
  • 2 tl kuivattua oreganoa
  • 1 rkl kuivattua persiljaa
  • Suolaa ja pippuria
  • 3 rkl parmesan juustoa, raastettuna, sekä lisää tarjoiluun
  • Ruokaspray / öljy
  • Marinara kastiketta, tarjoiluun

OHJE

1.  SEKOITA yhteen jauheliha, korppujauhot, maito, munat, mausteet, suola, pippuri ja parmesan juusto.

2.  PYÖRITÄ jauhelihaseoksesta keskikokoisia palloja ja aseta ne jääkaappiin 10 minuutiksi.

3.  VALITSE Esilämmitys Cosori airfryerista ja paina Start/Pause.

4.  OTA klihapullat jääkaapista ja aseta ne paistokoriin. Suihkuta lihapullat pienellä määrällä öljyä ja paista 200°C 8 minuuttia.

5.  TARJOILE marinara kastikkeen kera ja ripottele päälle parmesan juustoa. 

 

Ingredients

Directions

Italialaiset lihapullat
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *