Jugurttiset kananvartaat

Kyllingspyd med yoghurtdressing airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET

  • 1 dl kreikkalaista jogurttia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl paprikaa
  • 1/4 tl juustokuminaa
  • 1/2 tl jauhettua punaista pippuria
  • 1 sitruuna, mehu & kuori
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl vasta jauhettua mustapippuria
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettu
  • 450 g kanan reittä, luuton, nahaton, leikkaa 4 cm:n palasiksi 
  • 2 puuvarrasta, halkaistu
  • Ruoanlaittosuihke 

AINEKSET

  • 1 dl kreikkalaista jogurttia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl paprikaa
  • 1/4 tl juustokuminaa
  • 1/2 tl jauhettua punaista pippuria
  • 1 sitruuna, mehu & kuori
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl vasta jauhettua mustapippuria
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettu
  • 450 g kanan reittä, luuton, nahaton, leikkaa 4 cm:n palasiksi
  • 2 puuvarrasta, halkaistu
  • Ruoanlaittosuihke

OHJE

1. SEKOITA jogurtti, oliiviöljy, paprika, juustokumina, paprika, sitruunamehu, sitruunankuori, suola, pippuri ja valkosipuli suuressa kulhossa.

2. LISÄÄ kana marinadiin ja marinoi jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

3. VALITSE Esilämmitä ja paina Aloita/Keskeytä.

4. LEIKKAA marinoidut kanan reidet 4 cm:n palasiksi  ja lisää halkaistuihin vartaisiin.

5. ASETA vartaat esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen ja suihkuta ruoanlaittosuihkeella.

6. PAISTA 205 °C:ssa 10 minuuttia.

Ingredients

Directions

Jugurttiset kananvartaat
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *