Sitruunakakku

sitronkake airfryer oppskrifter
Rating

AINEKSET 

  • 130 g jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/8 tl suolaa
  • 6 rkl voita, suolaamatonta, huoneenlämpöistä
  • 130 g sokeria
  • 1 iso kananmuna
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 sitruunan kuori
  • 60 ml piimää

AINEKSET

  • 130 g jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/8 tl suolaa
  • 6 rkl voita, suolaamatonta, huoneenlämpöistä
  • 130 g sokeria
  • 1 iso kananmuna
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 sitruunan kuori
  • 60 ml piimää

OHJE

1. SEKOITA jauhot, leivinjauhe ja suola kulhossa. Laita syrjään.

2. LISÄÄ pehmentynyt voi sähkövatkaimeen ja sekoita, kunnes seos on kevyt ja pöyheä, noin 3 minuuttia.

3. VATKAA sokeria voihin 1 minuutin ajan.

4. VATKAA jauhoseos voihin, kunnes se on sekoittunut hyvin, noin 1 minuutti.

5. LISÄÄ kananmuna, sitruunamehu ja sitruunankuori. Sekoita alhaisella tasolla, kunnes se on sekoittunut hyvin.

6. KAADA piimä hitaasti sekoittaessasi keskisuurella nopeudella.

7. LISÄÄ taikina voideltuun pienikokoiseen leipävuokaan aina yläreunaan asti. Taikinaa voi jäädä jäljelle.

8. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 160 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

9. ASETA sokerikakku esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.

10. VALITSE Leipä, säädä aika 30 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä

 

Ingredients

Directions

Sitruunakakku
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *