Paahdetut sinappiset kananreidet

Kyllinglår stekt med sennep
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • 1/2 tl sipulijauhetta
  • 1/2 tl valkosipulijauhetta
  • 1/4 tl paprikaa
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 4 kanan reittä, luullinen, nahallinen

AINEKSET

  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • 1/2 tl sipulijauhetta
  • 1/2 tl valkosipulijauhetta
  • 1/4 tl paprikaa
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 4 kanan reittä, luullinen, nahallinen

OHJE

1. SEKOITA sinappi, vaahterasiirappi, sipulijauhe, valkosipulijauhe, paprika, suola ja mustapippuri pienessä kulhossa.

2. VOITELE kanan reidet sinappikuorrutteella ja laita syrjään.

3. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

4. ASETA kanan reidet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen ja lisää jäljelle jäänyt kuorrute.

5. VALITSE Kana, säädä aika 20 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä

 

Ingredients

Directions

Paahdetut sinappiset kananreidet
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *