Mikä kiertoilmakypsennin on paras?

cosori airfryer farsdag

Ennen kiertoilmakypsentimen ostaa kannattaa lukea suosituksia ja testejä. Suomen markkinoille tuodaan jatkuvasti uusia kiertoilmakypsentimiä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan mallin. On tärkeää, että saat haluamasi tulokset. Kiertoilmakypsentimen oikeaoppinen käyttö helpottaa ruoanlaittoa.

Pitkällä aikavälillä saavutat terveellisemmän elämäntavan käyttämällä kiertoilmakypsennintä, sillä sitä voidaan käyttää perinteisen uppokeittimen sijaan. Kypsennyksen aikana et tarvitse paljoa öljyä. Siksi on erittäin tärkeää valita kiertoilmakypsennin, joka vastaa odotuksiasi ja mahtuu keittiötasolle.

 

Cosori smart airfryer best i test

Valitse kiertoilmakypsennin, joka tarjoaa suuren tilavuuden.

Nykyään voit valita erikokoisista kiertoilmakypsentimistä, mukaan lukien mallit, joissa on yksi ja kaksi koria. Voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan koon. Jos sinulla on kiertoilmakypsennin, jossa on kaksi koria, voit valmistaa useita ruokia kerralla. Kiertoilmakypsentimeen mahtuu 2 kg tai 5 litraa raakoja ainesosia kerrallaan.

Kori on irrotettava ja se voidaan ottaa pois puhdistusta varten, mikä mahdollistaa useiden ruokien jatkuvan kypsennyksen. Monet toimittajat tarjoavat laajan valikoiman lisävarusteita, joita voidaan käyttää kiertoilmakypsentimen kanssa, mukaan lukien eri ohjelmiin. Voit sijoittaa grillaukseen ja pizzan paistamiseen tarvittaviin tarvikkeisiin.

airfryer morsdag

Useat esiasetukset

Useimmissa kiertoilmakypsentimissä on useita esiasetettuja ohjelmia. Innovatiivinen tekniikka mahdollistaa eri mallien käytön usein eri tavoin. Voit säätää lämpötilaa ja aikaa automaattisesti. Jotta ruoka kypsyisi kunnolla, korin sisällä on oltava tasainen lämpötila.

Esiasetukset voidaan asettaa digitaalisen kosketusnäytön avulla. Voit käyttää tätä kätevää näyttöä oikean ohjelman valitsemiseen. Voit yleensä valita ohjelman leivontaan, mutta myös paistamiseen ja grillaukseen.

beste airfryer cosori

Harkitse käyttäjäystävällistä kiertoilmakypsennintä

On tärkeää valita käyttäjäystävällinen kiertoilmakypsennin. Sen pitäisi olla helposti saatavilla keittiötasolla. Useimpia kiertoilmakypsentimiä voidaan säilyttää myös keittiön kaapissa. Esiasetusten pitäisi olla helppoja ja niitä pitäisi pystyä säätämään myös manuaalisesti.

Useimpien kiertoilmakypsentimien mukana toimitetaan kattava ja hyödyllinen keittokirja, joka sisältää erilaisia ​​herkullisia ja helposti valmistavia reseptejä. Voit myös asettaa ajan ja lämpötilan manuaalisesti käyttämällä asetuksia, jotka sopivat parhaiten paistettaville ainesosille.

Airfryer norge cosori test

Valitse useasta tyylikkäästä vaihtoehdosta

Kiertoilmakypsennin on suunniteltu samalla tavalla kuin perinteinen uppokeittimet. Siinä on yksi tai kaksi koria, jotka voidaan irrottaa ruoanlaiton aikana. Tämä kori voidaan puhdistaa käsin tai astianpesukoneessa. Useimmissa kiertoilmakypsentimissä on tämä kori edessä ja se voidaan irrottaa keittiötilasta riippumatta.

Valitse keittiösi sisustukseen sopiva malli. Voit hankkia kiertoilmakypsentimen useissa kauniissa väreissä.  Vakiomallit ovat yleensä mustia ja niissä on tyylikäs muotoilu, joka sopii useimpiin keittiöihin. Voit myös halutessasi ostaa lisävarusteita.

Lue päivitetty kiertoilmakypsennintesti

Nykyään Suomen markkinoilla on yhä enemmän kiertoilmakypsentimiä. Suosittelemme käyttämään aikaa löytääksesi sinulle oikean mallin. Valitse tunnetuista toimittajista, kuten Cosori, Philips ja OBH. Cosori Premium -kiertoilmakypsennin on saanut korkeat pisteet aiemmissa testeissä, joten se on varma valinta, jos olet investoimassa uuteen kiertoilmakypsentimeen.

Relatert til airfryer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *