Miksi käyttää kiertoilmakypsennintä?

bruk av airfryer

Kiertoilmakypsentimen käyttämiseen on monia hyviä syitä. Tämä on keittiökone, joka helpottaa terveellisten aterioiden valmistamista. Se käyttää paljon vähemmän öljyä kuin friteerauskeitin. Näin voit tehokkaasti välttää epäterveellistä rasvaa. Kiertoilmakypsennin toimii kierrättämällä kuumaa ilmaa korissa, johon ruoka asetetaan.

Siksi kiertoilmakypsennintä voidaan verrata kiertoilmauuniin. Kun valmistat ruokaa kiertoilmakypsentimessä, voit valmistaa terveellisiä ja herkullisia ruokia nopeasti. Kiertoilmakypsentimiä on useita eri kokoja ja niitä on saatavilla yhdellä tai kahdella korilla. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee ostaa kypsennin, joka on riittävän suuri käyttöösi.

Airfryer best i norge

Valmista ruokaa ilman öljyä

Kiertoilmakypsennintä käytettäessä ei tarvitse käyttää öljyä, jos et niin halua. Näin saat terveellisempiä tuloksia kuin uppopaistamalla. Ravitsevaa ruokaa valmistetaan kuumalla ilmalla. Voit lisätä öljyä, voita ja mausteita samanaikaisesti, jos resepti niin vaatii. Voit kuitenkin jättää öljyn ja voin pois, jos haluat terveellisemmän lopputuloksen.

Yhä useammat ihmiset kiinnittävät nykyään huomiota terveelliseen ja ravitsevaan ruokaan. Tämä on yksi syistä, miksi kiertoilmakypsentimet ovat niin suosittuja. Voit valmistaa haluamaasi ruokaa ilman öljyä tai rasvaa. Saat rapean pinnan ja pehmeän sisäpuolen. Voit valmistaa koko aterian tai osan siitä kiertoilmakypsentimessä.

airfryer 2021 test

Useita mielenkiintoisia reseptejä

Kiertoilmakypsentimessä voit valmistaa useimpia ruokia. Sitä käytetään pääasiassa ranskalaisten valmistukseen, joten se on loistava uppokeittimen korvike. Voit kuitenkin valmistaa myös muita ruokia, jotka yleensä valmistetaan uunissa tai liedellä. Useimpien kiertoilmakypsentimien mukana toimitetaan keittokirja.

Voit myös saada reseptisovelluksen, jonka voit ladata puhelimeesi. Se inspiroi valmistamaan monia jännittäviä ruokia kiertoilmakypsentimessä. Kypsentimessä voit valmistaa lihaa, kalaa, vihanneksia ja leivonnaisia. Useimmat rasvakeittimet voidaan määrittää esiasetuksilla. Tämä helpottaa ainesosien oikeaoppista kypsentämistä.

airfryer cosori bruksområder

Käytännöllinen keittiölaite jokapäiväiseen käyttöön

Kiertoilmakypsennin ei vie paljoa tilaa keittiön pöydältä. Sitä voidaan säilyttää keittiön kaapissa, kun se ei ole käytössä. Kaikki irralliset osat voidaan pestä astianpesukoneessa. Korit voidaan irrottaa kokonaan puhdistusta varten. Pyyhi kiertoilmakypsennin puhtaaksi käytön jälkeen. Huolto ei siis vaadi paljoa aikaa.

Suosittelemme ostamaan vaaditun kapasiteetin kiertoilmakypsentimen. Kiertoilmakypsentimellä voi valmistaa ruokaa usealle ihmiselle samanaikaisesti. Jos valitset mallin, jossa on kaksi koria, voit valmistaa kahta ruokaa samanaikaisesti. Voit siis valmistaa terveellisiä ja maukkaita ruokia tällä käytännöllisellä keittiökoneella.

cosori fries airfryer

Valitse oikea kiertoilmakypsennin käyttötarkoitukseesi

Kiertoilmakypsennin on täydellinen niille, jotka haluavat pieniä ja nopeita aterioita. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa ainesten lämmittämiseen ennen niiden laittamista koriin. Sinä päätät annoksen koon, jonka haluat valmistaa. Tällä keittiökoneella voit valmistaa pieniä välipaloja ja suurempia aterioita.

Käytä aikaa ennen kuin päätät, minkä mallin valitset. Sinun tulee valita elämäntyyliisi sopiva malli. Paljon aikaa keittiössä aterioiden valmistamiseen ei aina ole kätevää. Tällä hetkellä kiertoilmakypsennin on hyvä valinta. Valitse, haluatko mallin, jossa on yksi vai useampi kori.

cosori masi airfryer

Valitse useasta toiminnosta

Useimmissa kiertoilmakypsentimissä on kosketusnäyttö, joka näyttää valitsemasi asetuksen. Valitse malli, jossa on suuri määrä esiasetuksia, jonka avulla säästät aikaa. Huomaat nopeasti, että kiertoilmakypsennin on loistava vaihtoehto uunille ja uppokeittimille.

lue lisää airfryerista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *