Miten kiertoilmakypsennin toimii?

airfryer kylling

Kiertoilmakypsennin voi muistuttaa klassista uppokeitintä. Kiertoilmakypsennin on kuitenkin terveellisempi vaihtoehto. Siksi yhä useammat ihmiset valitsevat kiertoilmakypsentimen ruoanlaittoon. Huomaat nopeasti, että tämä on terveellinen ja maukas vaihtoehto. Useimpien kiertoilmakypsentimien mukana toimitetaan keittokirja.

Yksi kiertoilmakypsentimen eduista on, ettet käytä yhtä paljon öljyä ruoanlaitossa. Useimmat reseptit eivät vaadi öljyä. Siksi se on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät vaihtoehtoa perinteiselle paistoöljylle. Kun valmistat ruokaa kiertoilmakypsentimessä, saat rapean lopputuloksen hetkessä.

airfryer funksjonalitet

Paistaminen kuumalla ilmalla

Kiertoilmakypsennin kierrättää kuumaa ilmaa tasaisesti koko korissa, jonne ainekset on asetettu. Tämä kuuman ilman kierto mahdollistaa ruoan kypsymisen tasaisella lämmön jakautumisella. Korin pohjassa on yleensä ritilä. Tämä ritilä yhdistettynä kuumaan ilmaan varmistaa, että ruoka kypsyy kunnolla.

Kun kypsennät ruokaa kiertoilmakypsentimessä, ruoan pinta muuttuu rapeaksi. Rapean pinnan alta löydät kypsennettyjen ainesten mehukkaan maun. Useimmissa kiertoilmakypsentimissä asetat jonkin esiasetetuista kypsennystiloista. Voit myös käyttää manuaalista asetusta ruoan valmistuksessa.

Cosori hvit fries

Terveellisempää ruokaa ilman öljyä

Nykyään useimmilla kuluttajilla on uppokeitin keittiössään. Uppokeittimessä käytetään paistoöljyä ainesten keittämiseen. Varsinkin ranskalaiset keitetään näin. Kun paistat ranskalaisia ​​kiertoilmakypsentimessä, sinun ei tarvitse käyttää öljyä. Saat silti rapean lopputuloksen, jonka yleensä saat uppopaistamalla.

Kun valmistat ranskalaisia, laitat ainekset koriin. Valitse sitten tarpeitasi parhaiten vastaava esiasetuksen. Öljyä tai muita ainesosia ei välttämättä tarvitse lisätä. Siksi kiertoilmakypsennin on terveellinen vaihtoehto paistamiseen ja leivontaan. Kypsennysprosessissa ei tarvitse käyttää voita tai öljyä.

cosori airfryer rød matlaging

Useita hyviä reseptejä

Useimpien kiertoilmakypsentimien mukana toimitetaan keittokirja. Täältä löydät laajan valikoiman ruokia ja jälkiruokia, joita voit valmistaa. Tässä keittokirjassa voit inspiroitua luomaan erilaisia ​​herkullisia ruokia. Joissakin kiertoilmakypsentimissä on myös reseptisovellus. Tällaiset sovellukset tarjoavat pääsyn resepteihin, neuvoihin ja vinkkeihin.

Periaatteessa kiertoilmakypsentimessä paistettavalle ruoalle ei ole rajoituksia. Joissakin malleissa on kaksi koria. Tämä helpottaa useiden ruokien valmistamista samanaikaisesti. Voit siis valmistaa ruokaa usealle ihmiselle. Se on terveellinen ja käytännöllinen ruoanlaittotapa, josta on tulossa yhä suositumpi.

Cosori Airfryer banner dk

Tehokas ja nopea puhdistus

Kiertoilmakypsentimen puhdistaminen käytön jälkeen on helppoa. Sinun tarvitsee vain laittaa irralliset osat astianpesukoneeseen. Lue kuitenkin ohjeet ennen kiertoilmakypsentimen käyttöä. Eri malleilla on omat ominaisuutensa. Esimerkiksi joissakin malleissa on tarttumaton pinta, joka vaatii erityistä ylläpitoa.

LUE LISÄÄ AIRFRYERISTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *